Miljøvenlig skrotning af bil

//

Dagene med selv at skulle kontakte autoophuggere, for at finde det bedste tilbud på din skrotbil er forbi. Nu kan du blive betalt, mens du frigør parkeringspladsen, og alt sammen fra dit eget hjem. Uanset om din bil har været ude for en ulykke, har en motorfejl eller simpelthen ikke længere er nødvendig, så kan Bedsteskrotpris.dk hjælpe dig med vores netværk af mere end 40 autoophuggere fra hele Danmark.

Hvordan kan jeg skrotte min bil?

Rigtig mange biler skrottes hvert år, og uanset om du ønsker at opgradere køretøjet til en nyere model eller står over for dyre reparationer efter en bilulykke, så står du ofte tilbage med besværet af at skulle bortskaffe bilen. Det er her Bedsteskrotpris.dk kommer ind i billdet. 

Med et landsdækkende netværk af mere end 40 autoophuggere, tilbyder vi den nemmeste måde, at sammenligne priser og få det bedste tilbud på skrotning af bil. Det eneste du skal gøre, er at give et par detaljer om din bil. Dine oplysninger indtastes derefter i vores netværk, der er bygget op af de bedste autoophuggere i hele landet. De kan herefter alle byde på din bil, og du modtager det bedste tilbud.  

Det tilbud du modtager fra os er garanteret, hvilket betyder at så længe køretøjet er blevet beskrevet præcist, vil forhandleren aldrig forhandle prisen ned ved afhentning. Ud over dette er der ingen skjulte gebyrer, da alle forhandlere på vores netværk tilbyder gratis afhentning. Den pris du modtager i tilbuddet, er den pris, du vil modtage.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark