Vigtigheden af at designe dit websted

//

Når du besøger et websted, skal det være let at finde det, du har brug for. Du ønsker, at dine besøgende skal nyde oplevelsen og komme tilbage igen og igen. Når der findes så mange, hvorfor skulle de så vælge dit? Det kan være svært at holde sig ajour med alle de bedste metoder, når man designer et websted. Det er derfor, vi er her! Vi fortæller dig om nogle væsentlige punkter, der vil få dit websted til at skille sig ud fra resten!

Vælg et simpelt design til din hjemmeside

Det er der flere grunde til. Men den vigtigste er, at dine besøgende skal nemt kunne navigere rundt på den. Er den for forvirrende, eller alt for teknisk, så kan man hurtigt som besøgende blive forvirret og irriteret. Derfor handler det om at finde et design, som er ultra simpelt, men også funktionelt.

Hvis du har brug for inspiration eller bare ønsker en smule kreativ vejledning, kan du få brug for et webbureau, som har speciale i at udvikle hjemmesider, læs mere. De vil meget gerne designe dit websted og sørge for, at det er præcis, hvad du leder efter med hensyn til stil og funktionalitet!

Sørg for, at hjemmesiden er responsiv

Med det menes der, at din hjemmeside, skal kunne være funktionel både for en besøgende, der bruger computer, men også tablet og særdeles mobiltelefon.

Mange butikker anslår, at størstedelen af deres besøgende kommer fra en mobiltelefon. Derfor er det især vigtigt, at din hjemmeside er kompatibel, når man besøger den fra mobilen, men det skal fungere på alle platforme, hvilket er webbureau også kan være behjælpelige med. Sørg for, at design og layout er tiltalende

Lav en præsentabel hjemmeside

Hvis du har fundet et simpelt og brugervenligt design, så sørg for, at du du ikke ødelægger din hjemmeside, som helhed. Det kan man hurtigt gøre, hvis man bruger spraglede farver, upersonlige billeder, eller skriver irrelevant tekst. Sørg for, at det hele spiller som én enhed. Og glem ikke at opdatere dit websted regelmæssigt med nyt indhold, for hvis dine besøgende synes, at din hjemmeside virker forladt, så vil de måske ikke komme igen.

Det kan nemt gøres ved at opdatere indhold på dit websted, tilføjer nye billeder og ny tekst. Dette vil sikre, at det ikke bliver kedeligt for de besøgende, der kommer tilbage igen og igen! Nøglen er at gøre dine besøgende nysgerrig på at vide mere og klikke rundt på din hjemmeside.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark