3 tips til en miljøvenlig bolig

//

Her har vi samlet 3 tips til en mere miljøvenlig bolig. De to første tips er mere generelle tiltag, som kan være gode for miløjet. Det sidste er mere din/jeres væremåde, når du/i er i boligen. Fælles for de 3 tips er, at de ikke kun er gode for miljøet, men også kan spare dig en masse penge.  

Isolering

Isolering giver sig selv, men er et punkt, som mange hopper let over. Isolerer du dit hus eller din lejlighed bedre, så kan det holde bedre på varmen. Derfor skal du bruge færre penge, og der skal bruges mindre energi, på at holde boligen var. Der er i nyere tid kommet bedre isoleringsformer, så har du ikke allerede godt styr på dette, så kan det anbefales at kigge ind i. Dette kan være til gavn for både dig økonomisk og miljøet. 

Anlæg til vandvarme

Hvad varmer dit vand op, når du går i bad? Hvornår fik du sidst skiftet dette anlæg? Her er der faktisk for mange en stor energibesparelse at hente, hvis man kigger ind i udskiftning af dette anlæg. Det kan på sigt også ofte økonomisk svare sig, hvis man får udskiftet dette. Ring til din lokale VVS’er og hør mere ind til dette, hvis du ikke allerede har gjort det.

Egen tankegang

Dette giver sig selv. Størstedelen er af egen tanke. En bolig kan kun optimeres så meget. Lad vær med at lade vandet løbe, når du laver mad. Tag kortere bade. Tage færre bade. Vask mere sparsomt. Undgå at bruge tørretumbler. Ja, listen er lang. Står du er i tvivl om, om din bolig kunne være mere miljøvenlig, så få lavet en vurdering af dit hus. Det kan du gøre de fleste steder både gratis og uforpligtende

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark