Hjemmeside designer hvem skal man vælge

//

Hjemmeside designer det er ikke en beskyttet titel, og det betyder på godt og ondt at alle og enhver kan erklære sig for hjemmeside designere. Men hvad er chancen for at fange en god hjemmeside designer. Jeg kan med det samme sige at der er mange unge knægte som prøver kræfter med at lave hjemmesider i en periode f.eks som studiejob indtil de begynder at rende panden for meget mod en mur, det er typisk når kunder begynder at stille nogle forventninger og krav til designet og eller funktionerne på hjemmesiden at de kommer til kort. Ofte fordi de faktisk ikke kan så meget end at sætte en simpel wordpress side op, og installere et thema. Tro det eller lad være, i nogle tilfælde kan det faktisk gøre tricket, men det vil oftest være kunder som ikke har noget som helst forstand på hjemmesider og eller vigtigheden af at en hjemmeside er lavet ordentligt, som accepterer disse. lad os kalde dem 2000 kr sider, da det ofte er deromkring prisen ligger. 

Man kan sige sig selv at uanset hvor effektivt en hjemmeside designer arbejder, så kan det hurtigt tage omkring 15-25 timer at lave en bare nogenlunde fornuftig hjemmeside, fornuftigt sat op, hvor der også er tænkt over SEO og CRO. Jeg kender ingen dygtige hjemmeside designere som gider at arbeje for 80-133 kr i timen. Derfor burde alle alarmklokker også ringe når man hører om nogen som vil lave en hjemmeside til denne pris. Normalt koster en hjemmeside designer cirka 600 – 1200 kr i timen.  Det gode ved at vælge en dygtig hjemmeside designer er at han laver din hjemmeside rigtigt første gang, han tænker CRO og SEO ind i din hjemmeside fra starten, og generelt kommer du til at ende ud med et helt andet resultat end du ville gøre ved at vælge så billigt som muligt. Det er lidt ligesom at bestille noget på wish, man kan godt være heldig, og nogle gange får man et ok produkt til en fornuftig pris. men sandsynligheden for at det du får matcher prisen er utroligt stor. Derfor må man også overveje, skal min hjemmeside være noget billigt crap, eller skal den spille max. Pris forskellen er egentligt ikke så voldsom som man skulel tro, da en pro hjemmeside designer kan løse de samme opgaver på den halve tid, får du som regel et helt helt andet produkt. Hvis du vælger en dygtig hjemmeside desiger, kan han skabe en hjemmeside som kan blive din nye top sælger, din nye kundeservice medarbejder, og sekretær.  Og din hjemmeside holder aldrig fri, den tar imod kunder og henvendelser døgnet rundt. også uden for normal telefon tid. 

Sørg for at bestille en Mobiloptimeret hjemmeside da størstedelen af alle hjemmeside besøgende kommer fra en mobil enhed, er det utroligt vigtigt at tænke dette ind fra starten også. 

Hvis du leder efter en dygtig hjemmeside designer med fornuftige priser, kan jeg anbefale Mofa.dk han er freelance, og kan således hyres til enkelte opgaver eller længevarende samarbejde, f.eks i forhold til SEO optimering. 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark