3 tips til at spare penge i hverdagen

//

Er det ikke dejligt at spare penge? Hvem er dog ikke vild med det. Når vi sparer penge, giver dig en dejlig følelse i kroppen og sindet. Det er fordi, at vores belønningscenter i hjernen bliver tilfredsstillet på en sådan måde, at vi føler, at vi har gjort en god handel, og at vi derved har vundet noget ved det. Det kan være noget, vi føler, at vi stort set har fået gratis, eller at besparelsen er så stor, at vi ender med at spare mange penge, hvilket er super tilfredsstillende.

Køb varer, der snart udgår, samt andet i forhold til madspild

Hvis du ønsker at spare penge på dagligvareindkøbene, kan du gå efter de steder i supermarkedet, hvor de stiller varer, der snart udgår eller som er bedst før en bestemt dato. Denne dato er nemlig ikke et udtryk for udløbsdatoen, men blot at varen er bedst før denne dato, men at den altså sagtens kan holde efter. Der er derfor god grund til at spare penge ved at købe denne slags varer, da det samlet set kan ende med, at du sparer en masse penge.

Køb under Black Week

Black Week er en periode sidst i november hver eneste år, hvor butikkerne skyder priserne i bund. Det er her, der er størst rabatter at hente, og der er altså potentielt set utroligt mange penge at spare. Når black week danmark står på, kan man være sikker på at se mange handlene i gaderne – ja, og mange besøgende på diverse online butikker. Nogle gange er det så ekstremt, at der er lange køer for at kunne få fingrene i netop det produkt med rabat, du søger. En del af Black Week er cyber monday, som typisk er den sidste dag, hvor du har mulighed for at få de sidste rabatter, inden priserne vender tilbage til de normale igen.

Find rabatkoder online

Rabatkoder eksisterer i massevis rundt omkring online. Det er bare med at søge helt åbent efter dem. Det kan være det, der gør forskellen på, om du fx får gratis fragt eller sparer 20%. Du kan altså være heldig lige at søge dig frem til store besparelser på et køb, hvor der ellers ikke er tilbud eller andet. Fordelen er naturligvis, at du muligvis kan anvende koden igen en anden gang, og på den måde har butikken vundet det, at du vender tilbage som kunde og derved køber for mere, og så sælger butikken for mere.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark