Køb Ethereum: Guide til handel med Ethereum

//

Ethereum stormer frem, og det gør blockchainens kryptovaluta Ether også. Dette kan skyldes flere ting, men mange mener, at det blandt andet skyldes en bedre teknologi end Bitcoin, smarte kontrakter, overgangen til Proof of Stake og meget andet. Af denne grund vælger mange at købe Ethereum i stedet for Bitcoin, når de skal investere deres penge. Er du en af dem, så køb Ethereum med lave gebyrer og få det hurtigt.

Sådan gør du i praksis

Som du nok ved, så findes der en række forskellige børser (exchanges), platforme (hjemmesider) og andre steder, hvor du kan købe Ethereum. Forskellen på alle disse steder er som regel gebyr, hastighed og kundeservice. Ønsker man at komme hurtigt i gang, så findes der heldigvis en platform, hvor oprettelsen af en konto er meget nem, og så er den derudover også meget ligetil, når det kommer til handel.

Vi kommer derfor i dette afsnit til at fokusere på platformen eToro, og hvordan du kan handle Ethereum igennem dem. Ønsker at at finde en anden platform, så læs længere nede, hvor vi kommer med andre eksempler på platforme og hjemmesider.

Guide: Trin for trin

For at komme i gang med at købe Ethereum på platformen eToro, så skal du besøge linket i det første afsnit i denne artikel. Herefter klikker du på knappen, der vil føre dig til den rigtige hjemmeside. Der findes også falske hjemmesider, så du skal passe på med at havne det forkerte sted.

Efter du har gjort dette, så bliver du bedt om at oprette en konto. For at oprette en konto skal du mindste være 18 år gammel, og så skal du have noget ID på dig. Dette er et krav fra myndighederne, og så er det selvfølgelig også for at beskytte dem under 18. Du bliver bedt om at vælge et brugernavn. Dette brugernavn bør nok ikke indeholde dit rigtige navn, hvis du ikke ønsker at blive fundet af andre på platformen. Platformen er nemlig en social platform. Vælg en stærk adgangskode og anvend helst en mail-adresse, du ikke har anvendt andre steder.

Efter oprettelsen af din konto bliver du bedt om at verificere den. Det er altså her, du skal bruge dit pas eller kørekort for at verificere din konto. Det går meget hurtigt, og så er du klar til at handle. Før du dog kan handle, så skal du lige sætte penge ind på din konto. Du kan sætte penge ind på din konto med Paypal, bankoverførsel eller kort. Det er desværre ikke muligt at købe Ethereum med MobilePay hos eToro.

Du kan nu endelig komme i gang med at handle. Du søger på det aktiv, du ønsker at investere i. Lige med Ethereum er det vigtigt, at du vælger Ethereum og ikke Ethereum Classic, da det er to helt forskellige kryptovalutaer. Efter dette vælger du blot dit investeringsbeløb, og så åbner du en position.

Andre platforme

Som der tidligere blev nævnt, så er eToro selvfølgelig ikke det eneste sted, hvor du kan købe Ethereum til fair gebyrer. Der findes mange andre steder, og hvis du virkelig vil spare på gebyrerne, så bliver det også mere besværligt for dig.

Kigger du på børser som Kraken og Bitstamp, så er det utroligt billigt at handle der, men du kan kun få de lave gebyrer med bankoverførsel, og så er deres interface ikke så brugervenligt som hos eToro. Alternativt kan du kigge på Coinbase, som er meget populært.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark