Få opfrisket dine vipper med et Lash lift i Kolding

//

Er du også træt af at stå med din mascara morgen efter morgen og påføre den på ny? Skønhedsbranchen har lyttet og er kommet med en ny teknologi, der sikrer, at dine vipper altid ser godt ud. Hvis du er interesseret i at prøve at Lash Lift, skal du med herunder.

Hvad er et Lash Lift?

Et Lash Lift er en semipermanent bukning af dine øjenvipper. Det betyder, at bukket ikke holder for evigt, men at det holder i en længere periode. De fleste Lash Lifts aftager efter 6-8 uger, men det kommer også an på, hvor god du er til at holde det efterfølgende. Det er særligt vigtigt, at du undgår vand og fugt de første 24 timer efter, du har fået dit Lash Lift. Lash Liftet får dine vipper til at syne lange og adskilte. Desuden fremstår de tykkere og mere voluminøse.

Hvor kan jeg få et Lash Lift i Kolding?

Du kan få udført et Lash Lift på en skønhedsklinik. Klik her for at finde en skønhedsklinik, der udfører Lash Lift i Kolding. Det er vigtigt, at du vælger en klinik, som du både føler dig i gode hænder og tryk hos. På en professionel klinik bliver du mødt af en behandler, som kender sit felt og de nyeste metoder inden for skønhedsverdenen.

Find en klinik, hvor du har god kemi med personalet. Hvis du bor i Kolding, er der heldigvis mange skønhedsklinikker, der tilbyder Lash Lift i Kolding og deromkring. Find din kommende klinik ved at søge på nettet og sociale medier – blot efter Lash Lift i Kolding – og lad dig inspirere af billeder og fortællinger fra de forskellige skønhedsklinikker.

Hvorfor vælge et Lash Lift?

Der er rigtig mange gode grunde til at få et Lash Lift, og det er også blevet langt mere udbredt og normalt at få for danske kvinder hen over de senere år. Der er først og fremmest det praktiske element ved et Lash Lift. Du sparer ganske simpelt tid om morgenen ved at dine vipper allerede er bukket og klar. Derudover er det godt at tage en pause fra mascaraforbruget. Det kan nemlig slide på vipperne at bruge mascara hver dag. Især hvis du ikke hører til dem, der skifter mascaraen ud en gang hver tredje måned. Derfor er Lash Lift et perfekt alternativ til dig, der har en travl hverdag, men som stadig gerne vil have flotte, lange øjenvipper.

Se frisk og veludhvilet ud med et Lash Lift

Man siger, at øjnene er porten ind til sjælen. Det er måske en overdrivelse, men det fremmer i denne henseende forståelse. Øjnene er nemlig en vigtig del af din udstråling. Hvis du for eksempel har fået for lidt søvn, kan det særligt ses på øjnene, da huden omkring dem er tyndere end andre steder i ansigtet. Derfor er det godt for selvtilliden at holde øjenområdet flot og friskt. Jo mere åbne øjnene fremstår, jo mere frisk fremstår du. Dertil gør bukkede vipper, at du virker mere frisk og veludhvilet. 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark