Aykasa i de flotteste farver

//

Ønsker du en fin opbevaringskasse til dit hjem, så vil Aykasa falde lige i din smag. Aykasa har de flotteste farver, der vækker den bedste opsigt i ethvert hjem De funktionelle kasser fra Aykasa har hurtigt fået stor popularitet, som man i den grad forstår. Foldekasserne udstråler den bedste stemnig, som med garanti vil smitte af hos alle familiens skønne medlemmer, uanset alder. De funktionelle foldekasser har mange skønne farver, der nemt kan stables ovenpå hinanden, samtidig med at udstråle det fineste og mest farverige look.

Aykasa foldekasser indebærer de flotteste farver, som til hver en tid vil trække på smilebåndet hos enhver. Folde Kassernes farve vil falde i smagen hos enhver, pga. det store udvalg af både neutrale, men også iøjnefaldende og strålende farver. De skønne foldekasser fra Aykasa vil med sikkerhed passe ind i det moderne hjem pga. de flotte og moderne farver. Farverne vil i den grad være prikken over iét, når det gælder børnefamiliens indretning i det skønne hjem.

Funktionelle kasser, der bidrager med farver i hjemmet

Aykasa foldekasser har mange fantastiske fordele, som enhver børnefamilie vil sætte stor pris på. De funktionelle kasser bidrager med den skønneste energi og stemning i familiens hjem. Foldekasserne sætter tonsvis af skønne farver ind i hjemmet, dermed bliver familiens kærlige hjem hurtigt en tand mere personligt, og ikke mindst iøjnefaldende. Udover dette vil farverne udstråle det fineste, så snart de bliver sat i sammenspil med hinanden. Aykasa vil være en fin detalje i hjemmet, som til hver en tid vil være den flotteste detalje spækket med de fineste farver, der skaber den bedste harmoni.

De funktionelle kasser fra Aykasa kan stables ovenpå hinanden, dermed kan man lave de fineste farvekombinationer, som vil give det smukkeste element i hjemmet. Udover dette kan kasserne foldes sammen, så de dermed intet fylder. De funktionelle foldekasser kan benyttes i alle børnefamiliens rum i hjemmet, alt fra stuen til børneværelset. Aykasa fylder hverdagen med smil pga. de glade farver, der bidrager med den bedste stemning bag alle husets vægge.

  • Aykasa mini har målene 27x17x11 cm
  • Aykasa Midi har målene 40x30x14 cm
  • Aykasa Maxi har målene 60x40x22 cm

Fyld hjemmet med farver

At fylde hjemmet med farver vil ofte bidrage med en god stemning og energi blandt alle. De mørke farver i hjemmet vil signalerer ro, hvor de lyser farver derimod vil signalere aktivitet. De lyse farver vil indlede til aktivitet og give mere overskud til sine daglige gøremål. De mørke farver vil derimod gøre dette modsatte, nemlig at give os ro. Aykasa foldekasser har mange skønne farver, hvor hver farve vil bidrage med hver sin ting. Aykasa fås i et stort udvalg, dermed vil der til hver en tid være lige præcis den farve, der passer bedst til dig. Aykasa har de flotteste farver, dermed vil de sørge for at fylde alle hjemmets afkroge med skønne farver og en god harmoni.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark