Kan jeg få et billån online?

//

Ja, du det er efterhånden blevet meget nemt at få sig et billån. Og det er klart nemmest at få det på nettet, så du ikke engang skal en tur i banken for at få lov til at låne penge til lige netop den bil, du har i tankerne. Online kan du også meget nemt finde frem til den laveste pris, og du er ikke tvunget til at vælge det ene tilbud, du får fra din bank.

 

Du skal dog ikke låne penge, hvis du kommer til at sove dårligt om natten. Får du ikke sovet meget nu på grund af tandpine, kan du bruge penge på bideskinner.

Hvor mange penge kan jeg låne?

Der er næsten ingen grænser for, hvor mange penge du kan vælge at låne, når du går i gang med at låne penge på nettet til en bil. Billån er jo typisk i den højere ende af skalaen, i hvert fald hvis der er tale om en ny bil. Men du kan altså sagtens vælge at låne mange tusinde kroner, så du kan få råd til at købe lige netop den bil, du gerne vil have, uanset om du så skal have dig en bil af en ældre dato, eller om du vil have en af de nyeste modeller på markedet.

Kan jeg låne penge til elbil?

Ja, du kan sagtens vælge at låne penge nok til at købe dig en elbil. En elbil koster jo ikke nødvendigvis meget mere end en almindelig bil, og du kan efterhånden nemt finde elbiler til lavere priser end biler på benzin. Når du vælger at få et billån, er der jo ikke nogen, der spørger ind til, hvilken bil du gerne vil købe. Hvis du vælger at låne 250.000 kroner til en ny bil, er det jo sådan set op til dig selv at finde ud af, hvilken bil du gerne vil købe for de penge.

 

Læs mere om elbil opladning hjemme her.

Hvor mange måneder kan jeg afdrage over?

Når du vælger at låne til en bil, skal du jo betale pengene tilbage igen. Og det sker gerne over en række år. Det er dog langt hen af vejen op til dig selv at finde ud af, hvor mange år du vil have til at betale af i. De fleste vælger at betale et billån af over 96 måneder, men det kan også sagtens lade sig gøre at vælge en hurtigere løsning, hvor du ikke behøver at bruge otte år på at blive gældfri, men måske kan klare det på fire, fem eller seks år, hvis du har mulighed for at afdrage mere hver måned.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark