3 tips til din have

//

Vil du være sikker på at få dig en rigtig flot og pæn have, kan du jo vælge at gøre brug af de tips og tricks, som vi kan dele med dig herunder. Alle har fortjent en rigtig smuk have, som de kan være stolte af at vise frem. Er du ikke tilfreds med, hvordan din have ser ud i løbet af året, og vil du gerne i gang med at gøre noget ved, er det heldigvis ikke så svært at lære, hvordan du tager dig bedre af din have. Det handler mest af alt bare om at gøre noget.

 

Har du lyst til at få æbletræer i haven, kan du vælge at få dig et søjleæbletræ.

Læs op på hver plante eller blomst

For det første kan det være en rigtig god idé at  få læst op på de blomster, buske og træer, som du har i din have, da det på den måde bliver meget nemmere for dig at tage dig af de planter, som du nu engang har. Alle planter kan jo have nogle forskellige krav, og skal behandles forskelligt.

 

Læs mere om kapilærkasser hvordan her.

Brug jævnligt tid i haven så du lærer den at kende

Så kan det også være smart at bruge meget mere tid i din have, så du virkelig lærer den at kende. Hvis du bruger mere tid i haven, vil du også blive bedre til at lære dine planter at kende, og på den måde kan du virkelig begynde at tage dig af dem på den rette måde. Dermed ikke sagt at du skal bruge timer derude hver eneste dag, og det er da også noget, der kommer med tiden, i takt med at du har din have i flere år.

Indret din have som du har lyst til

Til sidst kan det også være smart at indrette din have, som du har lyst til at have den. Der er ingen grund til at have planter, som du ikke gider at tage dig af, eller som er for besværlige at passe på. Så kan du jo lige så godt få plantet nogle ting, som du også synes er skønne, og som ikke tager nær så lang tid at tage sig af. På den måde kan du jo indrette og designe din have, akkurat som du har lyst til, så det er bare med at gå i gang med det projekt.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark