4 fordele ved at vælge en frokostordning til din virksomhed

//

For mange virksomheder og medarbejdere er frokosten den vigtigste tid på dagen. Det er her hvor man har mulighed for at være social med sine kollegaer, og få en pause fra hverdagens stress og jag. Derfor er det også vigtigt, at der er kræset om den frokost, som bliver serveret.  

Mange virksomheder vælger derfor at få en frokostordning til deres medarbejdere, så der hver dag bliver serveret en lækker frokost ude fra, som blot skal sættes frem ved frokosttid.  

Hvis jeres virksomhed endnu ikke har en frokostordning, så vil vi i denne artikel dykke ned i 4 fordele ved at benytte en frokostordning til jeres virksomhed. Vi håber at det vil give jer inspiration til at prøve en frokostordning af. Artiklen er udgivet i samarbejde med Madhimlen, som hver dag tilbereder og leverer en lækker frokostordning til virksomheder i Aarhus og omegn.   

Frokost der kommer til jer 

En af de mest åbenlyse fordele ved at have en frokostordning i jeres virksomhed er, at i ikke behøver at bruge ressourcer på det tilberedningen af maden internt i organisationen. 

Er et møde forsinket? Måske har du en medarbejder, der fejrer fødselsdag? Uanset om i skal bruge mad til fem eller fem hundrede mennesker, så tag telefonen og afgiv en frokostbestilling.  

En cateringvirksomhed med frokostordning leverer ofte maden til virksomhedens dørtrin, og medarbejderne kan derfor trygt blive inde på kontoret.  

Madpakker med ernæring 

Hvad du spiser har stor betydning for dit generelle helbred. Uden det rigtige brændstof kan vores kroppe ikke yde deres bedste. Ifølge WHO forbedrer en afbalanceret frokost produktiviteten med hele 20 procent. 

Arbejdsgivere bør derfor samarbejde med en frokostordning, der fokuserer på at levere afbalancerede og lækre måltider. Hvis du har ansatte med diætrestriktioner på din arbejdsplads, såsom veganere eller ansatte med allergi, skal du sørge for at gøre opmærksom på det til dit cateringfirma. 

En nærende frokost spækket med fuldkorn, magert protein og friske grøntsager og frugter, gør medarbejderne klar til en produktiv eftermiddag og aften på kontoret. 

En frokostordning har variation 

Cateringvirksomheder som tilbyder frokostordning er ikke kun eksperter i at lave lækker mad. De ved også, hvordan man sammensætter menuer med stil. De henter lokale, kvalitets-, sæsonbestemte ingredienser, der passer til enhver frokostordning. 

Står jeres virksomhed over for at skulle finde en ny frokostordning i Aarhus? I så fald skulle i tage kontakt til Madhimlen, som tilbyder lækre frokostordninger til virksomheder i Aarhus og omegn.  

Madhimlen går op i god kvalitet og friske råvarer, og de er en stabil leverandør af frokostordning i Aarhus. Hvis du ønsker at læse mere, så kan du besøge hjemmesiden, eller kontakt Madhimlen på telefon 53 38 03 61 eller mail [email protected] 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark