Uddannet personlig træner Randers

//

En personlig træner er ikke bare en person, der fortæller dig, hvad du skal gøre i fitnesscentret. De er faktisk uddannede fagfolk, der kan hjælpe dig med mange forskellige aspekter af din livsstilsændring. Hvis du ønsker at foretage en seriøs ændring og komme i god form, så er samarbejde med en personlig træner, såsom hos Træneriet den rette vej at gå. I denne artikel vil vi diskutere, hvad personlige trænere kan hjælpe dig med, og hvorfor de er en så vigtig del af enhver livsstilsændring.

Personlige trænere kan hjælpe dig med

En personlig træner kan hjælpe dig med 3 ting:

  • Et muligt og overskueligt vægttab
  • At øge din muskelmasse
  • At introducere en sundere og bedre livsstil

Det kan også være en kombination af dem. Afhængig af dit valg, så vil din personlige træner skræddersy et program til dig, som består af nedenstående.

Kost

En personlig træner kan hjælpe dig med at sammensætte en kost, der passer til din kropstype og livsstil. De vil også hjælpe dig med at holde dig til den, hvilket er nøglen til at få enhver ændring til at vare ved. Kosten har rigtig mange svært ved, fordi det skal være retter, som er uden sukker eller i hvert fald med lav kalorieindhold, hvis man ger vil tabe sig. Men hvis du gerne vil øge din muskelmasse, så skal du have mange kalorier, så det afhænger af, hvad du gerne vil have, at din personlige træner skal hjælpe dig med.

Vores kost har en stor påvirkning på vores generelle livsstil og sundhed. Derfor vil din personlige træner lave en skræddersyet kostplan, som er baseret ud fra din krop og dit behov.

Træning

Kosten kan hos mange være nok til at tabe sig og få en sundere livsstil. Men hvis du gerne vil øge din muskelmasse, så er det nødvendigt at få trænet. Det kan være en stor udfordring for mange, men det vil din personlige træner tage hensyn til. For hvis det er muligt for dig at tage i fitnesscenter eller træne i dit eget hjem, så kan din kostvejleder og personlige træner lave et overskueligt træningsprogram efter din nuværende træningsform. Din træner vil kunne give dig specifikke træningsøvelser, til den eller de muskelgrupper du ønsker at træne. Det kan være primært ben/baller øvelser eller mave/ryg eller skulder og arme eller en hel-krops program.

Motivation

Det hedder ikke en personlig træner for ingenting. For man kan sige, at du søger hjælp til at ændre nogle ting i dit liv, fordi du ikke selv har motivationen eller viden til, hvad du skal gøre. Den personlige træner er uddannet i at kunne motivere dig til at komme igang og motivere dig til at holde gejsten, selvom det er hårdt! Og det er det gode ved en personlig træner, som man i øvrigt betaler penge for, de kan hånde én i nakken, som mange har brug for, så man ikke kan snige sig udenom eller komme med dårlige undskyldninger gang på gang.

Der findes mange personlige trænere i dag, kendte som ukendte, og det kan være svært at finde den rette. Du kan som udgangspunkt finde en i samme område, men da det kan foregå online, så behøver det nødvendigvis ikke at være fra samme by. Hvis du bor på sjælland, så kan du sagtens hyre en personlig træner Randers eller andre steder i Jylland.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark