Trænger dit parforhold til en kærlig hånd?

//

Når man har været i forhold i længere tid, falder man som regel en smule af på de ting man faldt for hinanden til at starte med. Med det ment, er det jo meget naturligt at man ikke ligefrem er lige så frisk og oppe og køre som da man var nyforelskede. Man skal ikke være bange for at det betyder at ens parforhold er på vej ned i rendestenen, tværtimod så kan det sagtens være en indikator på at man føler sig helt naturlig omkring hinanden. Der findes dog nogle ting man kan gøre for at friske dit parforhold op en smule, og dette tror jeg næsten alle forhold fortjener. 

 

Forkæl hinanden

Tænk over hvad din partner rigtig godt kan lide, og find en måde at kunne tilfredsstille ham / hende ud fra dette. Det kan være i begge har arbejdet på fuld skrue og fortjener en pustepause fra arbejdet. Her ville det være fuldstændig oplagt at forkæle hinanden med et eller andet lækkert i ved i kan nyde. Det kan være du giver en tur på skønhedsklinik eller en rejse til Paris. Det behøver ikke være noget der koster mange penge, det kan være en simpel date night derhjemme, med en god film eller serie. 

 

Prøv noget nyt

Når det halter lidt i parforholdet og man ikke føler samme gnist som man gjorde i starten, kan man med fordel prøve noget nyt sammen. Det kan være alt fra at tage et nyt sted ud og spise, eller helt enkelt noget nyt mellem lagnerne. Det handler om at kunne tale sammen og finde en fælles ting i kan prøve. Det vil med sikkerhed hjælpe, da dette sagtens kan genoplive gnisten i mellem jer. En rigtig god ting kunne være lave noget aktivt sammen, find ud af om ikke der er noget hverken du eller din partner har prøvet og go for it.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark