Tips til din næste hjemmeaften

//

Skal du snart have en hjemmeaften? Måske med en date eller et par venner? Så læs med her, for at gøre den bedre end god. Her er tre tips til en god hjemmeaften.

Mad

For det første skal man sørge for at have mad. Enten skal det være hjemmelavet eller take-away. Mange foretrækker take-away, da man eliminerer opvasken, hvilket man slet ikke gider på en hjemmeaften. Men hvad skal du vælge? Pizza, indisk, thai eller måske sushi? Er man i københavnsområdet har man et hav af muligheder. En sjov idé er også, at gøre et tema ud af aftenen og så matche det med maden. 

Drinks

Det er også yderst vigtigt, at have styr på drikkevarerne når du skal have din hjemmeaften. Du hygger om dig selv og det skal fejres. Om det er sodavand, vin eller noget helt tredje er op til jer. Det vigtigste er at man har styr på det på aftenen. Hvis man skal have god mad, skal man da også have noget lækkert at drikke. Man kan også vælge at lave en hjemmelavet punch, for at gøre noget ud af det. En anden idé er at matche det med maden, hvilket jo kan være sjovt og udfordrende. 

Film eller brætspil?

Et af de vigtige spørgsmål er om man skal se film eller om man skal spille brætspil. Det er de to store inden for hjemmeaftener og man kan snildt få en helt aften til at gå med et par film eller et godt brætspil. Her skal man overveje om man er klar til hjernegymnastik eller om man vil slå hjernen helt af og bare se til. Er man fire venner der mødes, er man det perfekte antal til de fleste brætspil. Det er både sjovt og man får testet sine venners færdigheder i forskellige kategorier. Film er dog altid en sikker vinder, hvis man ellers kan blive enig om hvad man skal se. 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark