Spar penge

//

Brug et budget, hvis du får lavet et godt budget og på den måde for skabt en struktur over dine udgifter og indkomster, så kan du med fordel få et overblik over dine penge. Mange netbanker har i dag et værktøj, hvor det er muligt at opdele sit forbrug i kategorier. Efter du har lavet et budget og fået et overblik, så er det vigtigt at det bliver brugt aktivt. I at bruge det aktivt, menes der at man holder styr på sine beløber og løbende holder udgifterne opdateret.

Madindkøb
Madspild og pengespild går hånd i hånd. Man kan nemlig spare mange penge ved at planlægge sine madindkøb og på den måde sikre sig at man heller ikke køber for meget mad. Ved at planlægge sine madindkøb, spare du også tid i løbet af ugen. Det kan dog kræve lidt kreativitet når man handler ind en gang om ugen og man derfor skal overveje at købe ingredienser, som kan gå igen i flere retter.

Hvis man impuls handler i løbet af ugen, så vil det på den lange sigt løbe op i store beløber samtidigt med at man vil opleve at mere og mere mad, bliver smidt ud. Dertil kan man også overveje at købe måltidskasser, en stor fordel man får ved at brug måltidskasser er, at kasserne er rationeret til at mindske madspild. Mange måltidskasser har også nogle rabatordninger, hvor man kan spare penge igennem forskellige deals.

Overvej dine køb
Overvejelse over sine køb er nemmere sagt end gjort. Men dette er en væsentlig ting, man skal have i tankerne inden man foretager sig et køb. Her er den vigtigste faktor at følge sin sunde fornuft og stille sig selv spørgsmålet; Har man virkelig brug for det her produkt? Hvis det er et nødvendighedskøb, så kan man stadig gøre sig overvejelser. Disse overvejelser indebærer informationssøgning af produktet og her skal man undersøge markedet lidt nærmere. Mange virksomheder tilbyder nemlig forskellige rabatter eller prismatch. Så når du skal undersøge markedet, så tjek priserne fra forskellige udbydere og undersøg også om der findes rabatkoder eller tilbud. Her kan man med fordel overveje at undersøge om virksomheden tilbyder rabat ved tilmeldelse af nyhedsmails.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark