Sådan passer du på håret

//

Pas på det 24/7

Hår er ligesom negle og huden lavet af en særlig kalcium og en kombination af hvide og røde blodlegemer der tilsammen udgør en stiv men fleksibel konstruktion. Uanset om dit hår er kort eller langt er det livsvigtigt at du passer på det. Håret er ligesom dine tænder, dine muskler, knogler og øjne: de har behov for at blive passet på. Dit hår er yderst følsomt overfor solens stråler og det miljø du befinder dig i.

Vask det nøjsomt

Håret gror af sig selv. Det gør det nonstop 24/7. Men der er mange måder hvorpå man kan hjælpe det på vej. Hvis du er typen der altid har haft langt tykt hår, kan du bide dig sikker i at have det hele livet, eller hvertfald et pænt hår på hovedet mange årtier fremover. Hvis du er ligesom størstedelen af verdens befolkning vil du opleve hårtab på et tidspunkt. Det kan forekomme af flere årsager blandt andet af stress, usund kost og det miljø du befinder dig i. Hvis du for eksempel bor i udlandet hvor forureningsfaktoren er noget højere end herhjemme vil du opleve at du hår bliver svagere og mister farve. Det er yderst vigtigt at du i dette tilfælde køber de rette produkter til håret og giver det lige så mange hårkure som du har mulighed for.

Sørg for at du har det rigtige grej

Mange, især piger, bruger forskelligt grej til at holde styr på håret. Det er nødvendigt i løbet af dagen hvis man har langt hår. Det kan være en hestehalen i fitnesslokalet, eller til din sport det kan også være til forelæsning når du ikke vil irriteres af dit hår. Her bruger mange desværre elastikker. Vi er store fortalere for ikke at bruge elastikker men derimod bruge hårklemmer som ikke skader dit hår. Find dig nogle lækre hårklemmer som ikke hiver hårene ud af hårsækkene.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark