Bliv dig selv igen

//

Overvej din travle hverdag

Er du ligesom os og har en ufattelig travl hverdag? Så  vil vi gerne invitere dig til at læse med her. Vi har nemlig været ude for at være yderst stressede og været presset til det yderste. Det har enormt store konsekvenser for både dig selv og dine nærmeste. DU har sikkert oplevet at blive en mindre sjov, energisk og reel version af dig selv. Bare rolig, det er fuldstændig naturligt. Du er ikke alene, der er tusindvis af mennesker i Danmark, ja selv i den by du bor i der har eller har haft den følelse.Så sæt en dag af til at tænke over din hverdag. Hvad kan gøres anderledes? hvad er absolut nødvendigt at få gjort og hvordan kan jeg fremover prioritere mine aktiviteter.

Spørg venner og familie

Ja, det kan virke banalt og måske for lige til. Men der er masse af os, især mænd, der har alt for svært ved at få det sagt til de mennesker de elsker mest. Det kan være af flere årsager som vi ikke vil gå i dybden med nu, men det er nok til at hovedsageligt mænd ikke går ud og taler om det. At tale om det kan hjælpe 99% af alt stress væk. Vi vil vove os så langt at påstå at det kan afhjælpe alle tilfælde af stress. Så gem din maskulinitet væk i blot et par minutter og sæt dig ned med dine forældre og fortæl dem hvordan du går og har det. Det er ikke pinligt så længe at det har en positiv effekt på dig og dit liv.

 

Hør din bedste ven, den professionelle

Den professionelle er din bedste ven. Der findes utallige professionelle i Danmark der gratis og med glæde vil tale med dig omkring dine problemer. De kan tage en samtale med dig, bare jer men de kan også henvise dig til en læge, terapeut eller lignende der får dig på rette spor igen. Og dette skal understreges, vær ikke et sekund i tvivl om hvorvidt du skal kontakte en professionel. Hvis du skal bruge hjælp, så SKAL du bruge hjælp.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark