Ren afslapning i en herlig hængekøje

//

Hængekøjer får dig måske til at tænke på Jamaica eller andre steder i verden med et tropisk klima og palmetræer. Men du kan også sagtens have en hængekøje, selvom du bor i Skandinavien. Mange hængekøjer kan hænges op med snore, men der findes også hængekøjer, som skal monteres på et stativ.

Uanset om du gerne vil kunne hænge din hængekøje op mellem to træer i haven eller måske pæle eller andre oplagte steder på altanen eller terrassen, så er en hængekøje et perfekt valg. Lad en farverig hængekøje omslutte dig og vugge dig i søvn.

 

Køb en hængekøje hos en webshop med det største udvalg

En hængekøje er ikke blot en hængekøje. De findes nemlig i mange forskellige størrelser, farver, monteringsmuligheder og til særlige brugssituationer.

Du kan sagtens søge efter hængekøjer på nettet, og det vil sikkert resultere i mange forskellige muligheder, men de vil formentlig være spredt ud på flere forskellige webshops. Derfor vil du skulle skifte fra webshop til webshop for at finde lige netop dén hængekøje, du gerne vil have.

Hvis du går ind på https://hængekøje.dk/, kan du se et kæmpe udvalg af hængekøjer. Hængekøje.dk er en dansk webshop, og de har det største udvalg af hængekøjer i Skandinavien. Derfor kan du helt sikkert finde en eller flere hængekøjer, du gerne vil have.

Inde på Hængekøje.dk’s webshop kan du vælge mellem mange forskellige hængekøjer, og de er praktisk inddelt efter både type og pris. Du kan også finde en god vejledning til, hvilken hængekøje du skal vælge. Hængekøjens udformning har nemlig stor indflydelse på, hvad den er velegnet til.

 

En hængekøje kan bruges til andet end afslapning

Forudsat at du vælger en hængekøje, som kan bruges til andet end blot at ligge stille og slappe af i, kan du eksempelvis også bruge en hængekøje til leg med børnene. Dine børn kan tumle rundt og lege i visse typer af hængekøje. Du kan se, hvilke hængekøjer der er velegnede til vild leg, hvis du går ind på Hængekøje.dk.

Der er ingen, der siger, at en hængekøje absolut skal hænge udendørs. For den enkelte hængekøje kan du ofte se informationer om, hvorvidt den er velegnet til udendørsbrug og dermed kan klare det danske klima.

Hvis du forelsker dig i en hængekøje, som ikke er velegnet til ophængning udendørs, kan du formentlig finde en plads til den indendørs. Det kræver blot pladsen til det og noget passende at hænge hængekøjen op i. Med en hængekøje inde på børneværelset, er der masser af mulighed for både afslapning og leg.

 

Hvorfor gå op i CSR?

Vi går op i både miljø, arbejdsforhold og andre vigtige aspekter af det at drive en virksomhed. Derfor har vi stablet CSR Label-ordningen på benene.

De virksomheder, der er medlem af vores ordning, lever op til vores krav om ansvarlig virksomhedsdrift. Ligesom os går medlemmerne nemlig op i Corporate Social Responsibility.

Når du køber en hængekøje fra en virksomhed såsom hængekøje.dk, kan du shoppe med god samvittighed, da virksomheden lever op til vores krav om CSR.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark