Minigolf på Bornholm – sjov for alle aldre

//

Minigolf er en miniudgave af golf, der spilles på korte baner med puttinggreens, huller og minigolfhindringer. Dette spil kan spilles af folk i alle aldre og på alle niveauer. På øen Bornholm i Danmark finder du minigolfbaner overalt! Her er nogle ting, du skal vide om Bornholms minigolfmiljø, inden du tager ud og spiller på en af de mange baner i området.

Der er mange muligheder for sjov for hele familien, når du spiller minigolf på Bornholm, fordi der er så mange muligheder.

De lave omkostninger gør det tilgængeligt for alle at dyrke minigolf som fritidsaktivitet eller som konkurrencesport. Minigolfbanerne er varierede, så der er noget for enhver smag.

– Mange af minigolfbanerne har en børneafdeling med mindre huller og enklere forhindringer for at opmuntre de unge til at spille minigolf. Nogle baner har endda små minigolfhuse, hvor du kan få snacks eller sodavand, mens du spiller minigolf på Bornholm! Nogle steder findes der også indendørs minigolfanlæg, hvilket betyder, at uanset hvordan vejret er udenfor, vil din familie stadig nyde tiden sammen, når I besøger en af disse institutioner.

De mere eventyrlystne typer vil måske prøve nogle af de større udendørs miniputtbaner på Bornholm, fordi de byder på mere udfordrende forhindringer som vandfald og tunneller i stedet for almindeligt græs

De fleste minigolfbaner tilbyder udlejning af udstyr som puttere, bolde og golfkøller, så alle kan få mest muligt ud af minigolfen på Bornholm. Selve spillet er meget enkelt, så selv hvis du aldrig har prøvet minigolf før, vil det være let for alle i familien at lære det! Du skal blot bruge en bold eller frisbee – noget, som du kan skubbe den lille markør ned i hullet med, når du har slået rundt om forhindringer

God fornøjelse med at spille minigolf bornholm! Husk at tage billeder, mens I nyder denne aktivitet sammen som familie.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark