Carl Stahl i Danmark

//

I Danmark er Carl Stahl A/S en i de førende leverandører inden for løftegrej. Det omfatter både løftegrej til bygge og anlæg, industri, vindenergi, logistik og transport samt marine og meget mere. 

De har Danmarks største udvalg af forskellige produkter i kategorierne løftegrej og kraner, og derudover tilbyder de også flere forskellige serviceydelser. Denne kombination sikrer dig, at de kan tilbyde både de rette varer og rådgivning, så du er sikker på at finde den helt rigtige løsning til enhver løfteopgave.  

 

Carl Stahl A/S holder til i Fredericia, Taastrup og Rødbyhavn. Det sikrer, at de kan dække hele landet, og forholdsvist hurtigt sende en servicemontør afsted ligegyldig, hvor i landet opgaven befinder sig. 

I Fredericia ligger Carl Stahl A/S i Trekantsområdet, hvilket gør det let tilgængeligt. Her besidder de værdier som at sikre gnidningsfri og effektiv levering, forstår vigtigheden af deadlines og lever selvfølgelig op til de gældende lovkrav.  

I Rødbyhavn og Taastrup besidder de selvfølgelig samme værdier. I Taastrup holder Carl Stahl A/S til tæt ved motorvejen ved Ringvej 4. Derfor er de et let tilgængeligt knudepunkt på Sjælland. 

 

Fælles for alle tre afdelinger er, at de løbende sørger for at deres sortiment udvides og udvikles. Sortimentet består i dag af mere end 12.000 varenumre. Derudover er deres medarbejder eksperter inden for blandt andet stålwirer, løfteåg, faldsikringsudstyr, rundsling og taljer. Ydermere sørger de for at blive efteruddannet. 

 

Men du finder ikke kun Carl Stahl i Danmark, du finder dem også internationalt.

Carl Stahl International 

Carl Stahl A/S i Danmark har et moderselskab ved navn Carl Stahl International i ryggen, som i dag har mere end 138 års erfaring i branchen. Derudover her de støtte fra flere datterselskaber i flere andre lande. Det betyder, at de kan tilbyde de samme høje standarder i hele verden. Derfor er det også oplagt for virksomheder, som arbejder både nationalt og internationalt. 

 

Hos Carl Stahl A/S brænder de for deres branche og dag, og derfor sætter de også en ære i at hjælpe deres kunder med de rette løsninger og rådgivning samt udvikle deres faglige viden og produktsortiment. 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark