Fremtiden er digital og miljøvenlig også med Computerspil

//

Spil er fantastiske. De er sjove, de er underholdende, og de kan endda være lærerige! Derfor er det ikke underligt, at computerspil er blevet så populære i den moderne tidsalder hos børn af alle køn. Spillelandskabet har ændret sig dramatisk i løbet af et par årtier – fra simple, tekstbaserede eventyr til medrivende 3D-verdener med texture mapping og virtual reality. Men der er én ting ved disse spil, som ikke har ændret sig: deres miljøpåvirkning.

Computerspil og -software er ikke miljøvenlige. Ifølge ESA (Entertainment Software Association) i USA anslås det, at digitale spil genererer 21 milliarder USD om året – hvilket er et stort energiforbrug!

Her er det, at firmaet Joybuggy kommer ind i billedet!

Joybuggy tilbyder et alternativ: de leverer digitale computerspil og apps, men med miljøvenlighed, som et af deres vigtigste salgsargumenter Deres koncept er enkelt: De bruger kun bæredygtige materialer, og deres servere er 100 % drevet af ren energi. Joybuggy donerer også hvert år en vis mængde af deres indtægter til miljømæssige formål – denne måneds donation gik f.eks. til plantning af træer på Borneo!

Ingen fysiskproduktion eller plastikproduktion

Det, forskellen altså er, fra ande forhandlere er, at Joybuggy sælger computerspil og software online. Det betyder, at der ikke bliver produceret noget fysisk emballage, såsom cover af plastik og disc til spillet. Det betyder altså, at der er ingen fysisk produktion eller plastikforbrug.

Ingen transportering af købte spil

En anden måde, hvorpå Joybuggy er miljøvenlige på, det er, at får leveret dit spil online, inden for ganske kort tid efter dit køb. Det vil spare postbuddet, at transporter spillet rundt, og levere det til enden dig, eller dit lokale posthus. Det er en stor fordel for miljøet, men også for dig, da det betyder, at du kan tilgå dit spil, uanset hvor du er, så længe du har adgang til internettet.

Så du vil være med til at tænke på klimaet og et grønnere miljø, så køb digitale pc spil fremover hos Joybuggy.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark