Forkæl dig selv med en ny gulvlampe

//

Det sker indimellem, at vi går længe og sukker efter specifikt produkt. Det kan for eksempel være, at du længe har manglet en ny gulvlampe. Måske har du allerede udset dig den perfekte gulvlampe – ellers har du rigelig tid til at kigge efter en gulvlampe, der vil passe ind.

Giv dig selv det, du længe har manglet

Det kan være en dyr udskrivning at købe nye ting. Også gulvlamper kan koste deres del. Dog er det i orden sommetider at forkæle sig selv. Især når det er noget, du længe har udsat at købe, må du gerne give dig selv den gave. 

 

En gulvlampe kan gøre en vældig forskel som del af din boligs interiør. Har dette allerede overbevist dig, så find din næste gulvlampe her. Der er et bredt udvalg, som vil inspirere dig i din videre søgen – hvis altså du ikke finder din næste gulvlampe med det samme.

Tag en dag ud af kalenderen til at lede efter den rette gulvlampe

Foretrækker du at finde ting som en ny gulvlampe i fysiske butikker? Så vil det være et godt valg at tage en dag ud af din kalender. Dedikér dagen til at gå på jagt efter en ny gulvlampe. Det kan være en dag i næste weekend eller i den kommende ferie. 

 

Uanset hvornår du finder tid til formålet, er følgende vigtigt: At du på forhånd har sat dig for at bruge hele dagen på netop det. Hvis du kun sætter en halv dag af til det eller lignende, bliver du frustreret over, hvis det tager længere tid. Det vil være en irriterende oplevelse, hvis noget positivt bliver vendt til noget negativt pga. tidsmangel.

Tag af sted på egen hånd, eller tag dine kære med

Indimellem har du garanteret også brug en selvforkælelsesdag, hvor du kun tilbringer tid med dig selv. Er du dog ikke typen, der nyder dit eget selskab, kan du invitere andre med. Det kan blive en hyggelig venindedag at kigge efter gulvlamper. I kan tage i adskillige lampeforretninger eller boliginteriørforretninger og nyde både kiggeriet og hinandens selskab. Du kan også invitere din søster, mor eller datter med. 

 

Det kan være rart at have andres meninger at resonere over sammen med dine egne. Står du i et dilemma, har du nemlig dermed andre til at hjælpe med beslutningen.

Giv gulvlampen en fortjent plads

Når du har valgt din gulvlampe, bør du give den en fortjent plads i dit hjem. Uanset om den er høj, lav, retro, skandinavisk, moderne eller noget helt andet, fortjener den at blive set. Når den er en gave til dig fra dig selv, bør du kunne nyde synet af den hver dag. Du kan eksempelvis stille din gulvlampe i et læsehjørne, ved siden af tv’et eller i køkkenhjørnet. Den bringer ikke blot lys – den bringer også hygge og stil ind i dit hjem. Det er smart at være opmærksom på farven, når du køber lampen. Den skal helst passe til det rum, hvor den skal stilles.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark