Find nemt din næste håndværker online

//

Kender du også det, at man har taget en beslutning om at renovere noget i sit hjem, men ikke selv er i stand til at udføre det?

Det gør jeg i hvert fald, jeg har mange idéer, men størstedelen af dem skal jeg bruge hjælp til for at udføre. Derfor er jeg efterhånden blevet ret god til at finde de rette håndværkere online. 

Jeg oplever også ofte, at jeg har brug for råd og sparring med nogle, som ved hvad der er muligt, samt om noget burde være anderledes. 

Det er efterhånden 5 år siden, at jeg købte et hus, som trængte til en kærlig hånd. Det var egentlig et håndværker købt, som jeg fik smidt i nakken nærmest. Derfor beholdte jeg længe min anden bolig, hvor jeg boede til leje, mens jeg så småt gik i gang med at planlægge, hvad der skulle ske med det nye hus. Sideløbende med at jeg sparede op, så jeg kunne betale mig fra at få lavet diverse ting på huset. 

Det er et gammelt hus, og jeg elsker stilen og grund huset i sig selv, jeg synes, at det har en masse charme. 

Jeg var forberedt på, at det ville tage et par år at gøre huset beboeligt – taget min økonomi, tid og manglende handymands kundskaber i betragtning, men det har hele tiden været en del af min plan, at det gerne måtte tage så længe. 

Jeg startede med at tale med en arkitekt om husets ruminddeling, og her fik vi lavet en ny plantegning, som passer bedre til mine behov. Dernæst skulle jeg bruge håndværkere, som kunne flytte vægge og ordne vægge, lofter og gulve. Jeg brugte https://www.haandvaerker.dk/, hvor de har samlet mange af byggebranchens håndværkere, jeg brugte det både som inspiration men også til at gennemskue, hvem der var de rette til at varetage denne opgave. 

Næste store projekt jeg prioriterede var det udvendige, jeg fik skiftede vinduer, døre, tag og facaden blev frisket op. Jeg ønskede at bevare husets oprindelige stil. Derefter stod den på badeværelser og køkken, og til slut kunne jeg selv begynde at male i de forskellige rum, og så var der kun den del, som jeg synes er sjovest tilbage – nemlig indretning. I dag er jeg mere eller mindre i mål, jeg mangler at gøre min have til lige præcis den jeg ønsker, men ellers er alt blevet tip top, og huset har bevaret sin charme og sjæl. 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark