Derfor skal du huske at besøge din tandlæge, når du bliver indkaldt

//

Modsat hvad mange desværre kan tænke, er tandlægen ikke sat i verden for at genere privatpersoner. Faktisk er tandlægen – som almindelige læger – til stede for at hjælpe sin patienter.

Tandlægens opgave er at hjælpe dig med at pleje og passe dine tænder. Passer og plejer men ikke sine tænder, kan det nemlig have effekt på kroppen og humøret – vel at mærke på en negativ måde. Det fortæller vores tandlæge i Greve, som forklarer, at tænderne er vigtige for hele systemet. Har man f.eks. problemer fra smerter, irritationer eller betændelse i tænderne eller tandkødet, kan det føre til, at man kan opleve søvnbesvær, få kraftig hovedpine, have fordøjelsesproblemer, opleve manglende appetit eller blive syg. Dine tænder er med andre ord vigtige i forhold til en velfungerende krop.  

Tandlægen holder løbende tilsyn

Du kan heldigvis selv gøre en indsats for, at du ikke oplever gener på grund af problemer med dine tænder eller dit tandkød. Dels skal du huske at børste dine tænder af to omgange hver dag, passe på med slik, sodavand m.m. og så ellers huske dine tandlægebesøg. Tandlægen fører nemlig journal og holder øje med udviklingen i din mund. For de fleste personer er turen til tandlægen blot en slags kontrol og en tandrensning, men skulle der være noget, der kan udvikle sig til problemer, er tandlægen klar til at hjælpe og vejlede. F.eks. kan tandlægen gøre dig opmærksom på, at dit forbrug af sodavand måske giver syreskader eller at der er et begyndende hul, som skal lukkes.

På den måde sørger tandlægen også for, at der ikke er et problem, som får lov til at komme ud af kontrol. Det er nemlig oftest først, når man ikke tager hånd om et problem, at det vokser sig stort, kompliceret og dyrt at få klaret. De periodiske kontroller er derfor med til at sikre, alt er i orden – og at ting bliver klaret, hvis de ikke er.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark