De perfekte bybiler

//

Bor du inde i byen og ønsker den perfekt bil, så er de fleste enige om, at de små biler med små motorer og hybrid-, samt elbiler er de mest fornuftige. Ikke kun fordi det er langt nemmere at finde parkeringspladser med dem, men også fordi at du sparer mange flere penge på vægtafgift og brændstof i forhold til de store biler, som kører på især benzin, men også diesel.

Eksempler på de perfekte bybiler er fx biler som Toyota Yaris Hybrid og VW ID.3, men der er efterhånden et stort udvalg på markedet.

 

Vælg velovervejet

Står du i den situation, hvor du overvejer at købe den nye superfornuftige bil til byen, så er det altså ikke den hurtige BMW, Audi, Porsche eller Mercedes, som du bør kigge på. Den store bil kan måske være uundgåelig, hvis du har børn og hund, men det kan alligevel være du kan nøjes med en mindre.

De små biler er ikke nødvendigvis billige i Danmark med alle vores afgifter og skatter mm. Derfor kan det alligevel give fin mening med et lån, hvis bilen kan spare dig en del penge på drivmiddel og afgifter.

 

Spar på billånet

Det er altid en god idé at få samlet et par lånetilbud som du kan sammenligne. Så sikrer du dig, at du får det lån, som passer bedst til dig. Du kan i dag bruge sider som fx www.autolånet.dk til dit næste billån, hvor du med én låneansøgning modtager tilbud fra flere banker, som du kan måle op mod hinanden.

Har du andre lån samtidigt og er ikke fan af høje omkostninger, gebyrer mm., så kan du også overveje at få et samlelån, som betyder at du kan samle alle din lån et sted. Dermed undgår du flere administrationsgebyrer og andre omkostninger. Her kan du med fordel bruge sider som fx www.letfinans.dk.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark