3 uundværlige tips til din halloween udklædning

//

Halloween bliver mere og mere populært i Danmark, og flere og flere begynder efterhånden at deltage i den Amerikanske tradition med Trick or Treat, jo flere der deltager og indlever sig i traditionen, jo sjovere bliver det.

Halloween er en fest der både er sjov for børn og voksne, da man også selv kan have indflydelse på hvor uhyggeligt det skal være.

 

Uanset om du selv skal klædes ud eller om det er til dit barn du leder efter halloween udklædning, så får du her i artiklen 3 uundværlige tips.

Sørg for at holde dig varm

Har du eller dit barn planer om at skulle ud til Halloween, så kan det ofte være en kold fornøjelse, og du bør derfor tage højde for dette.

Men en tyk dynejakke, vanter, huer osv. kan hurtigt ødelægge en god halloween udklædning. Det er der heldigvis forskellige måder at omgås.

 

  • Køb kostumet et nummer større, så er der nemlig mulighed for at tage varmt tøj på indenunder.
  • Gør overtøjet til en del af kostumet – En hue kan f.eks. hurtigt peppes op så den bliver en del af kostumet, en kappe kan også bestå af et varmt tæppe osv.
  • En paryk er et godt alternativ til en hat og hjælper med at holde varmen
  • Køb et kostume der er beregnet til at være lidt tykt, som f.eks. en bamse, en tyk-dragt en drage eller noget andet hvor der allerede er “varme i” kostumet

Modsat kan det også være vigtigt at kostumet ikke er for varmt hvis festen skal holdes indenfor med mange mennesker.

Gør dit halloween kostume unikt

Selv om spøgelser, zombier, hekse, skeletter osv. er klassisk halloween udklædning, så er der alligevel noget specielt ved at have et kostume der adskiller sig fra mængden og gør dig unik.

Du kan sagtens købe et færdigt kostume, og så med få midler gøre det unikt.

Det handler f.eks. om at vælge noget unikt tilbehør, som f.eks. et våben, eller at lave en rigtig god ansigtsmaling og en flot frisure.

Selv om du ikke er så kreativ, så er det relativt nemt at ændre på et færdigkøbt kostume ved f.eks. at give det ekstra blodpletter, tilføje et bælte, eller nogle kæder du kan rasle med osv. 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark