De bedste apps til at øge bæredygtigheden i hverdagen

//

Du behøver ikke altid at plante træer eller cykle til arbejde for at hjælpe med at skåne miljøet. Brug i stedet disse apps til nemt at leve en bæredygtig livsstil.

Der er en hel del apps derude, der hjælper miljøet ved at reducere dit CO2-fodaftryk ved at plante træer, bruge alternative transportformer og meget mere. Men vidste du, at der er mere, du kan gøre for at hjælpe miljøet end at cykle til arbejde og plante træer? At leve mere bæredygtigt behøver ikke at være en alt-eller-intet bedrift. Du behøver ikke at opgive al plastik, sværge på ikke at spilde noget mad og ændre din kost fuldstændigt. Der er mange små måder, hvorpå du kan være venlig mod miljøet, og alle disse unikke apps vil hjælpe dig på vej med bæredygtighed!

  1. Empty My Fridge

Hvis du har mad, der altid går til spilde, før du kan bruge det, er Empty My Fridge den perfekte app til dig. Vi har alle travle liv, og nogle gange glemmer man ærligt talt, hvad der er i dit køleskab, indtil det er for sent. Empty My Fridge hjælper dig med at vide præcis, hvad der er derinde, og hvor længe det har stået der, uden selv at skulle åbne dit køleskab.

  1. Think Dirty

En unik måde at blive mere bæredygtig på er ved at støtte mærker, der lægger større vægt på og fokuserer på bæredygtige ingredienser og emballage. Think Dirty lader dig gennemse et væld af skønhedsmærker og produkter for at finde en, der passer til dine idealer og behov.

  1. My Little Plastic Footprint

Jeg er sikker på, at du har hørt om udtrykket BMI eller body mass index, men har du nogensinde hørt om PMI? My Little Plastic Footprint-appen giver dig en PMI eller plastmasseindeksscore og sammenligner den med den gennemsnitlige PMI-score i dit land. Som du måske forventer, er din score bestemt af mængden af plastik, du bruger i øjeblikket.

  1. Ailuna

Der er ingen bedre måde for færdiggørelses-perfektionister at være mere bæredygtige end gennem Ailuna-appen. Denne app er fuld af bæredygtighed, som at skrue ned for varmen, slukke lyset, spise mindre kød, ikke købe noget nyt og meget mere.

Det var en kort guide til de bedste bæredygtigheds-App. Hvis du gerne vil læse flere af den slags guide eller gerne vil følge de seneste tech-nyheder, så tag et kig forbi Tech Til Alle.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark