Bitcoin-teori: Forståelse af Bitcoin

//

Bitcoin er en virtuel valuta, der har vundet popularitet rundt om i verden. Bitcoin bruges til onlinetransaktioner over hele internettet til at købe og sælge varer, tjenester eller næsten alt, hvad du kan komme i tanke om.

For dem, der ikke er bekendt med bitcoin, vil denne artikel diskutere, hvad det er, og hvordan det fungerer, så du kan beslutte, om det kan være rigtigt for din portefølje! Nogen kender slet ikke til bitcoins, og så bliver du klogere her.

Hvad er bitcoins?

Bitcoin er en decentraliseret, digital valuta, der ikke har nogen fysisk form. Ligesom dansk valuta DKK og Amerikanske USD med flere, så er bitcoins opfundet, til at være en digital valuta, altså en valuta, som man bruger på internettet.

Hvad bruger man bitcoins til?

Bitcoins bruges til at købe varer, tjenester eller næsten alt, hvad du kan tænke dig. på internettet. Mange mennesker ser på Bitcoin som en investeringsmulighed på grund af den hurtige vækst i værdi.

Bitcoins kan være spændende lige nu, men det kan blive mainstream og miste noget af sin tiltrækningskraft, afhængigt af, hvor udbredt det bliver over tid, så køb bitcoin, mens den stadig vokser i værdi.

Du kan købe alt, hvad du vil, med bitcoins. Du vil måske blive overrasket over, hvor mange steder der accepterer bitcoins! Bitcoins købes og sælges på en børs som enhver anden valuta, men i stedet for at staten bakker dem op, skabes de af et sæt regler skrevet i en computerkode kaldet blockchain. For at eje bitcoins, skal du først oprette en tegnebog, enten på din computer eller mobilenhed.

OBS!

Du skal vide, at selv om Bitcoin er digitale penge og ikke fysisk valuta som dollars, har den stadig en reel værdi! Bitcoins bliver skabt af computere over hele verden ved hjælp af komplekse matematiske formler.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark