Autocampere til alle rejser

//

Alaska-serien blev skabt til de kunder, der ønsker et premium køretøj, som møder de højeste krav til kvalitet og teknologiske standarder. De mange sengemuligheder betyder, at alle ønsker i forhold til sovekomfort kan imødekommes. Alaska modellerne har fantastiske designelementer og ser forrygende ud takket være det elegante interiør, der bl.a. byder på adskillige LED-elementer. Som et ekstra tilvalg kan alle modeller bestilles med et panoramavindue i fronten, hvilket får rummet til at føles indbydende og lyst. I samarbejde med Webasto tilbydes også en vinterpakke (ekstra udstyr), der sikrer, at køretøjet er forberedt til vinterbrug.

De komfortable enkeltsenge i Alaska TE skaber et stort garageområde, hvor der også er plads til scootere pga. de høje senge.

https://ahorndanmark.dk/koeb-autocamper/alaska-td/

 

De separate bade- og toiletfaciliteter har også et gennemtænkt design: med det integrerede LED-lys og det ekstra store brusehoved, får du komfortable, funktionelle og sofistikerede faciliteter.

Køkkenerne i denne serie har en emhætte og stænkplade.

https://ahorndanmark.dk/koeb-autocamper/alaska-tq/

 

Spisebordet kan foldes ind og ud, så der er plads til, at der kan sidde 5 personer til bords. Takket være samarbejdet med Webasto, kan Alaska modellerne fås med en vinterpakke (ekstra udstyr). Pakken indeholder isolerede varmeslanger, opvarmet spildevandstank og et større Webasto fyr (5500 Evo), der styres via et indbygget digitalt display.

Til alle Alaska modeller kan der tilkøbes en højdejustérbar klapseng fra Project 2000.

Samlet længde 7477 cm
Samlet bredde – Udvendig/indvendig 2370 – 2200 cm
Samlet højde – Udvendig/indvendig 2970 – 1995 cm
Samlet antal siddepladser 4
Sovepladser 2 (4)
Vægt 3053 kg
Tilladt totalvægt 3500 kg.
Priser fra Kr. 627.900,-

 

Alaska-serien blev skabt til de kunder, der ønsker et premium køretøj der møder de højeste krav til kvalitet og teknologiske standarder. De mange sengemuligheder betyder, at alle ønsker i forhold til sovekomfort kan imødekommes. Alaska modellerne har fantastiske designelementer og ser forrygende ud takket være det elegante interiør, der bl.a. byder på adskillige LED-elementer. Som et ekstra tilvalg kan alle modeller bestilles med et panoramavindue i fronten, hvilket får rummet til at føles indbydende og lyst. I samarbejde med Webasto tilbydes også en Vinterpakke (tilvalg) der sikrer, at køretøjet er forberedt til vinterbrug.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark