Danske babyer sover bedre med slyngevuggen

//

Har du en nyfødt baby, som ikke sover godt? Hvis ja, er du ikke alene. Det kan være svært at få babyer til at sove, fordi de stadig er ved at udvikle deres naturlige døgnrytme. Heldigvis er der ting, som forældre kan gøre derhjemme for at hjælpe med at fremme bedre søvnmønstre hos deres spædbørn. En af disse metoder er slyngevuggen, som er blevet populær på det danske marked på det seneste.

Fordel ved en slyngevugge

Der er flere fordele ved slyngevuggen, som er værd at tage med, hvis man overvejer at købe en slyngevugge. Klik her hvis du gerne vil læse mere om slyngen. 

Den giver tryghed

Slyngevuggen hedder det, fordi den slynger sig om barnet. Små børn kan godt lige at føle sig pakket ind, uanset om det er et tæppe, en slynge eller sele. Det, at barnet bliver pakket ind, skaber en tryghed hos barnet, som da det lå inde i mors trygge mave.

Er ugeneret af andre

En slynge vugge hænger man op, det vil sige, at barnet ikke kan blive generet af nogen eller noget, imens de sover. Man kender det godt, at barnet ligger i sofaen, og søskende eller kæledyr, bevæger omkring barnet, og i værst tilfælde, vækker barnet. Det er ikke muligt i en slyngevugge, ej heller, hvis det er en slyngevugge til tvillinger.

Man kan montere en vuggemotor

Hvis barnet har svært ved at falde i søvn uden bevægelser, så kan man tilkøbe en vuggemotor, som nemt kan monteres på slyngevuggen. Det vil få slyngen til at bevæge sig i hoppende bevægelser, som igen, vil skabe en tryghed og en følelse hos barnet, fra da det lå inde i mors mave.

Økologiske materialer

Det er også vigtig at nævne, at når ens dyrebare baby ligger i vuggen, at man kan sikre sig, at materialerne ikke er skadelig. Netop denne slynge vugge fra Membantu.dk er lavet af 100% økologiske materialer, såsom bomuld.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark