Derfor er camping i Silkeborg det perfekte fristed

//

Silkeborg er et godt sted at campere, hvis du vil udforske søerne i området. Der er 7 maleriske søer inden for kort afstand fra campingpladsen, og mange af dem byder på gode muligheder for at fiske. I de fleste af søerne kan du fange aborre, gedde, rødspætte, ål, søørred, knude og slethvarre, og der er også nogle, der er dybe og brede nok til at sejle imellem. Hvis du vil udforske endnu flere søer, kan du cykle til Silkeborg – det er kun 20 km væk. Med camping i Silkeborg får du adgang til nogle af Danmarks bedste og reneste badesøer – perfekt til en forfriskende dukkert efter en dag på opdagelse! En camping ferie er en af de bedste måder at tage på ferie på. Det kræver ikke den større økonomi at kunne være med på camping tendensen og det giver ro helt ind i sjælen. Med camping kan du med garanti finde ro. De flotte omgivelser er uden lige i Danmark og er perfekte til en lille eller lang rejse væk fra den travle hverdag. Har du brug for at pusterum fra hverdagens stres, så bør du i den grad overveje at tage på campingferie. Camping i Silkeborg er et af de bedste steder at flygte hen og hvis du overvejer din egen campingferie, kan du finde et godt tilbud lige her: https://www.bryrupcamping.dk/

 

Oplev smuk natur og historie med camping i Silkeborg

 

Camping i Silkeborg besøges hvert år af mange “pilgrimme”, der enten går eller cykler den naturskønne rute langs Naturstien mellem Horsens og Silkeborg. Ruten var oprindeligt en jernbane, som gik under navnet “Danmarks smukkeste jernbane”. Nu kan man nyde det meste af ruten til fods eller på cykel. Strækningen mellem Bryrup og Vrads er bevaret som veteranjernbane, hvor du har mulighed for at køre i en jernbanebus eller et damplokomotiv. Afslut den nostalgiske tur med en kop kaffe og en is, eller spis frokost i en togvogn eller i det gamle venteværelse på Vrads Station. Camping er en fantastisk måde at opleve alt det, som dette smukke land har at byde på. Med sin fantastiske natur og sit væld af aktiviteter er Silkeborg det perfekte sted til at slappe af og slappe af. Uanset om du er på udkig efter en aktiv ferie eller en fredelig campingtur, har camping i Silkeborg alt, hvad du har brug for. Så hvorfor ikke komme og udforske Danmarks smukkeste jernbane blandt meget mere i dag?

 

Test dine evner på vandet med camping i Silkeborg 

 

Silkeborg Camping er det perfekte sted at tage af sted og udforske den smukke Gudenå. Åen er berømt for sin kano- og kajaksejlads, og camping i Silkeborg giver dig også mulighed for at leje kanoer, kajakker og SUP (Stand Up Paddleboards). Bryrup Langsø er et smukt sted at padle, og campingpladsen er den perfekte base for dit eventyr. Så hvis du er på udkig efter en campingplads med masser af aktiviteter, er Silkeborg camping det rette sted for dig.

 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark