Forkæl dine medarbejdere med en unik julegave

//

At give sine medarbejdere en julegave, er også at værdsætte dem for årets indsats. Og beløbets størrelse er ikke afgørende for selve gaven. For det er nu engang, tanken der tæller.

Julegaver til sine medarbejdere er et hit

Har du som firmaejer ikke før investeret i en julegave til dine medarbejdere, er det bestemt noget som firmaejer du bør overveje. For julegaver er forbundet med medarbejderpleje, som andre ting som kursus, kaffe- og madtilbud m.m. Om det skal være lækre delikatesser, en personlig ting, brugskunst eller en oplevelse er noget, der kan ligge i tråd med firmaets ånd. Men uanset valget af julegaven, vil det blive værdsat af dine medarbejdere. Idet julen jo også er forbundet med julefrokoster, et særligt nærvær udover også at være en hyggelig tid.

Julegaver ideer til medarbejdere

Julegaver til medarbejdere er der mange firmaer, der har specialiseret sig i. Heraf er det nemt at finde en god julegaveideer til sine medarbejdere, som også kan sammensættes af flere ting. Det kan være, at du som firmaejer gerne ser en fordel i, at gaven også gerne må være påsat firmanavnet. Det kan f.eks. være en coffee to go cup, som også gør, at I som firma sparer på opvasken eller på indkøb af kaffebæger. Men med anvendelse af logo, skal man nok overveje, at det ikke er alle ting, hvor det er lige populært at et firmalogo ses. Og heraf står en ting måske mere i skabet end anvendes. Heraf vil formålet for firmareklame, måske ikke opnå den ønsket hensigt. Så det er bestemt en balance, man også kan rådføre sig om inden et endeligt julegaveindkøb til sine medarbejdere.

Med tanke på miljøbevidsthed

Ånden omkring julegaven til sine medarbejdere kan også være omkring miljøbevidsthed. En coffee to go cup kan være lavet af genanvendeligt plastic eller et miljørigtigt naturmateriale. Heraf indtænkes crs tanken, som bygger på fornuft, omtanke og hensyn for både mennesker og naturen. Et mærke man som firma kan bryste sig med både i firma- og medarbejdere øjemed. Hvilket også er unik reklame for ens firma.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark