10 smarte forslag til opdatering af et ældre hjem på et budget

//

10 smarte forslag til opdatering af et ældre hjem på et budget

Renovering af hjemmet kan være dyrt, men der er måder at spare store penge på. En nem måde at spare penge på er at holde dit ældre hjem opdateret på et budget. For eksempel kan opdatering af dit hjems ydre gøre en stor forskel. At gøre dit hjems ydre udseende mere tiltalende kan tilføje kantsten appel og en masse værdi til dit hjem.

 

1. Male væggene igen

Maling af væggene er den enkleste og billigste måde at opdatere interiøret på. Du kan vælge hvid som hovedfarve til væggene for at give interiøret en skandinavisk fornemmelse.

2. Kombiner kompatible genstande

Hvis budgettet for den kommende renovering klart ikke tillader køb af dyre efterbehandling materialer og designer interiørartikler, holde sig til enkle farver og afprøvede kombinationer. Ud over hvid kan en rig grå farve bruges til udsmykning af husets køkken samt tapet med et hvidt og gråt mønster. En enkel og win-win alliance. Pas på messing armatur dit køkken.

 

3. Glem ikke de lyse accenter

Dette interiør kan være designet med lyse farve accenter – rød og blå. Denne teknik er typisk for skandinavisk design, men den fungerer også godt i andre indstillinger. Nøglen er at undgå at overdrive det og vælge farver, der fungerer godt sammen.

 

4. Genbrug gamle møbler

Hvem sagde, at gamle møbler ikke kunne fungere i moderne omgivelser? Tværtimod bliver det mere og mere almindeligt, at en gammel bedstemors kommode eller bedstefars skrivebord finder et hjem i et nyrenoveret værelse. Et vintage toiletbord sameksisterer for eksempel harmonisk med en moderne seng og helt nyt sort armatur i soveværelset i et hyggeligt hus.

 

5. Reparer parketgulvet og trappen

Efter at være blevet restaureret, kan træparket og trapper i ældre hjem vare i årtier. Hvis træet er i god stand, vil det være meget billigere og lettere at renovere det i stedet for at installere en ny trappe og lægge parketten om.

 

6. Opret et behageligt køkken

Men i køkkenet er det bedst ikke at spare! Dette gælder især, når det er mere omkostningseffektivt i det lange løb at investere i et headset af høj kvalitet og tage sig tid til omhyggeligt at arrangere funktionelle områder.

 

7. Fjern ikke pejsen

Vær opmærksom på, hvor behageligt siddeområdet ser ud til at være i det lille hus. Pejsen er afgørende for at skabe en behagelig atmosfære. Vedligehold og opdater pejsen, hvis du renoverer en gammel bygning med en. Generelt kræver dette ikke absurd høje udgifter, men familieaftener ved ilden er uvurderlige.

 

8. Overvej vintage tæpper

I modsætning til hvad mange tror, er det ikke nødvendigt at bortskaffe gamle tæpper. Hvis det er i god stand, og mønsteret og farverne ikke generer dig, skal du tage det til et renseri for at fjerne snavs og støv og finde et passende sted til den “gamle mand”.

 

 

9. Køb levende planter

Indendørs planter er en billig og effektiv måde at opfriske miljøet på, gøre det mere behageligt og forbedre rummets mikroklima. Forresten, for dem, der konstant glemmer at vandre blomsterne, er der et stort udvalg af uhøjtidelige planter.

 

10. Lidt ironi gør aldrig ondt

Tag ikke indretning for alvorligt: Det er trods alt et boligareal, ikke et billede fra et blankt magasin. Vil du dekorere med børns legetøj eller købe et vandret stribe tæppe? Tillad dig selv lidt ironisk, hvis du gør det.

 

 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark