Vampyrbehandling! Og så er du et skridt tættere på Kim Kardashian

//

Det er en ting, som alle mennesker husker. Eller det er i hvert fald en ting, som de, der har set det, husker. Det er et af de billeder, som er blevet legendariske inden for populærkulturen. På niveau med Sport Illustrated og deres årlige bikinibilleder på forsiden eller Kanye Wests albumcover, hvorpå der står, at ”han hader at være bipolar. Det er for fedt”.

 

Og nu vi er ved Kanye West er vi fremme ved det billede, der bliver refereret til ovenover. Billedet af Kim Kardashian, der står med champagne i hånden og et glas på røven. Du ved udmærket, hvilket billede der er tale om, ikk? Godt. Men for at billedet er blevet til det, det er, har Kim Kardashian været nødt til at blive til den, hun er. Og det er ikke bare kommet ved, at hun drak sin mælk og stilede efter sine drømme.

Vampyrbehandling for sundere hud

Noget af det, Kim Kardashian – og mange flere i øvrigt – har gjort, er at få en helt bestemt type hudbehandling. En behandling, der slet ikke er så farlig, som den lyder. Og så kan du også få den lavet i Danmark faktisk. Der er tale om en vampyrbehandling hos AGATA, som er et privathospital beliggende i det nordlige Sjælland. Hvis du overvejer at få foretaget sådan en, kan du læse mere om vampyrbehandling hos AGATA her.

 

Det er en behandling, som på helt naturlig vis gør din hud yngre at se på og langt mere spændstig. Og grunden til, at det er naturligt, er, at det er ens eget blod, som udgør miraklerne. Det, behandlingen gør, er at fremhæve blodets unikke vævsfaktorer og helende egenskaber til at gøre huden stærkere.

 

Vampyrbehandlingen hos AGATA er både længerevarende og super effektiv, og så hjælper den mod rynker, pore, hårtab og træt og tør hud.  Og for lige at få prikken over i’et giver behandlingen også en mere ensartet hud, så det ikke er noget, der bliver lagt mærke til.

AGATA privathospital kan det hele

Udover at være super dygtige til vampyrbehandlingen tilbyder AGATA privathospital også forskellige former for plastikkirurgi. Og det er mange slags behandlinger, de kan foretage. Alt fra pandeløft og lårplastik til arkorrektion og en såkaldt ”mommy makeover”. Og oven i de mange forskellige behandlinger følger der den bonus, at du – når du får lavet plastikkirurgi hos AGATA – kan få et rente- og gebyrfrit lån på op til 60.000 kroner, hvor du helt selv vælger, hvor meget du vil afbetale pr. måned.

 

En vampyrbehandling er ikke den eneste, Kim Kardashian nogensinde har fået. Og hele verden er enige om, at hun er noget af det ypperste, hvad angår kropslig skønhed, men det er altså ikke noget, hun bare er født med. Så gør som Kim Kardashian. Følg dine drømme og gør alt, hvad det kræver at nå dem. Og start med noget af det, der er let og let for andre at se. Start hos AGATA privathospital.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark