Vælg det rigtige cykeltøj

//

Det kan godt være svært at finde ud af, hvorfor noget cykeltøj du skal købe, hvis du er helt ny i den mere professionelle cykelverden. Du har måske taget den skridtet videre og vil gerne til at cykle noget mere udover turen til og fra arbejde. Udover selvfølgelig at anskaffe sig en god racercykel eller mountainbike, skal man også have styr på cykeltøjet. Din komfortabelhed når du cykler har nemlig også stor betydning for, hvor meget du nyder at cykle.

Gode cykelbukser

Det kan godt være rigtig træls at få siddesår mellem lårene, så sørg for at du vælger nogle gode cykelbukser. Det er rigtig vigtigt at du ikke bare køber, hvilke som helst shorts/bukser til cykling. Det skal være nogle cykelshorts med puder i. Det sørger for at du undgår de trælse siddesår. Udover det skal de også gerne være svedtransporterende, så du ikke har en følelse af at være våd, men derimod føler dig behagelig tør. Sidder cykelbukserne tæt og er samtidig strækbare og smidige øger det også komforten for dig, så det skal de også kunne. Du kan få cykelbukser med eller uden seler og det kan være en rigtig god idé at vælge dem med seler, da de sikrer at bukserne sidder korrekt gennem hele cykelturen.

Designet

En ting som selvfølgelig også betyder rigtig meget er designet. Hvordan ser tøjet ud, hvilke farver og former er det brugt, hvilket brand er det og flere ting i samme dur, spiller også en rolle, når du skal vælge cykeltøj. Det har ikke så meget med komfort at gøre – i hvert fald ikke fysisk. Men det at man selv synes, at man ser godt ud imens man træner, har en stor indflydelse på ens performance. Der er altså mange overvejelser, man skal gøre sig, når man skal købe cykeltøj. Du kan starte med at kigge hos Campione – de har et stort udvalg af cykeltøj til både mænd og kvinder.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark