Undgå at betale for meget for din støvsuger

//

Alle danske hjem bør have en støvsuger. Uanset om du er glad for den klassiske støvsuger med ledning, den trådløse variant eller den smarte robotstøvsuger, så er en apparatet et absolut must, hvis ikke du gider vandre rundt på støvede gulve derhjemme.

Behøver man så betale i dyre domme for at få fingrene i en ordentlig støvsuger? Ofte så går pris og kvalitet hånd i hånd, så det er ikke altid smart at købe en billig støvsuger på den blå avis. Dog kan du sagtens spare gode penge på kvalitetsstøvsugere, når blot du shopper smart.

Spar på pengene men ikke kvaliteten

I stort set alle tilfælde, så gør man klogest i at gå lidt op i prisen, hvis man gerne vil have kvalitetsprodukter. Dette skyldes at produkter, som sælges billigt, ofte ikke har en særlig lang levetid. Selvom det er fristende at spare penge på en billig støvsuger, så skal du også helst have et apparat, som virker effektivt og fungerer i mange år.

Men er det overhovedet muligt at spare penge på sin støvsuger uden at gå ned på kvaliteten? En billig støvsuger er ikke ensbetydende med, at den fungerer dårligt. Det handler bare om at købe de gode støvsugere, når de kommer på tilbud. 

Vælg støvsugermærker som du kender

De bedste støvsugere, som du kan finde på markedet, er ofte fra velkendte mærker som Nilfisk, Miele, Imens, Bosch eller Dyson. Disse modeller ligger for det meste i den dyre ende af skalaen, men du kan være heldig at finde en billig støvsuger, hvis du holder udkig med de gode tilbud. 

Hvis du allerede har kig på et brand, som du gerne vil have fingrene i, så hold øje med de gode tilbud. Billige støvsugere er det rigeligt af, men hvis du kan få en Nilfisk til samme pris som et discountmærke, så er det naturligvis at foretrække. 

Hvor mange penge kan jeg spare?

Forhandlere af støvsuger ved udmærket godt, hvor eftertragtede billige støvsugeren er i Danmark. Derfor er der altid gode tilbud at indhente. Der er gode procenter at spare på selv de bedste modeller. Af og til kan du finde en billig støvsuger, hvor halvdelen af prisen er slået af.

Nogle af de bedste støvsugere kan sagtens koste op imod 1500-200 kr., men på tilbud kan du sagtens finde en billig støvsuger til under 1000 kr. 

Hvilken støvsuger skal jeg vælge?

Nutidens markedet for støvsugere er større end nogensinde før. Du kan både finde trådløse, håndholdte og appdrevne støvsugere, som kan feje hele hytten, uden du behøver røre en finger. Dit valg af støvsuger afhænger af, hvor grundig en rengøring du har behov for.

Mange mener at robotstøvsugeren fuldkommen kan erstatte den klassiske støvsugermodel. Dog vælger de fleste at købe både en robotstøvsuger og en håndholdt støvsuger til deres hjem. En robotstøvsuger er god til at tage den hurtige daglige støvsugning, eller til at fjerne eventuelle hunde- og kattehår. Dog er den ikke super smart til den grundige hovedrengøring, da den ikke er lige så effektiv som den klassiske støvsuger. 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark