Storbyferie i Paris

//

Paris er en af de smukkeste byer i verden og Paris er perfekt til storbyferie. Det er en populær turistdestination for folk fra hele verden. Hvis du snart skal på ferie til Paris, eller hvis du har været der før og gerne vil vide, hvad du skal se denne gang, så er dette blogindlæg lige noget for dig!

3 attraktioner, du bør opleve:

  • Eiffeltårnet : Dette er nok den mest berømte seværdighed i Paris, og det er der en god grund til! Udsigten fra toppen af tårnet er simpelthen fantastisk.
  • Notre Dame-katedralen. Paris er en by med mange smukke kirker og katedraler, hvoraf Notre Dame er en af de mest berømte. Sørg for at besøge denne fantastiske katedral, mens du er i Paris! Arkitekturen indeni er også værd at se – det er bestemt ikke at gå glip af!
  • Louvre-museet. Louvre er det mest berømte museum i Paris. Hvis du kun gør én ting, mens du er her, så sørg for, at det er at besøge dette fantastiske sted! Mona Lisa og Venus de Milo er blot to af de mange vigtige kunstværker, der er udstillet derinde.

Spise ude i Paris:

Paris er en by, der er kendt for sin fantastisk mad. Så du vil helt sikkert ikke gå glip af at prøve nogle af de lokale retter, mens du er her. Der er masser af restauranter at vælge imellem, men hvis du er på udkig efter noget særligt, så tag til en af byens mange Michelin-stjernede etablissementer. Disse restauranter er kendt for deres mad af høj kvalitet og fantastiske service.

Sådan kommer du rundt i Paris:

Paris har et fantastisk offentligt transportsystem – metroen. Nettet er nemt at navigere i, og det er billigt, hvilket gør det meget nemt for besøgende at rejse. Det dækker det meste af byen, hvilket betyder, at du aldrig er for langt væk fra noget interessant. Hvis du ønsker at komme ud i nogle forskellige områder, kan du også bruge det regionale togsystem.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark