Spice din fest op med en lapdancer

//

Til enhver god fest, er der altid noget som skiller sig ud fra andre fester. Det kan være man har lejet en candyfloss maskine, at man har fået en kendis til at optræde, eller at man har hyret en stripper til en lapdance. Hvis du gerne vil hyre en lapdance til din næste fest, så er det måske ikke børnefødselsdagen du skal gøre det til, men derimod en rund fødselsdag hvor du gerne vil overraske fødselaren eller til en polterabend. Det vil helt sikkert gøre aftenen til en absolut uforglemmelig oplevelse, som både hovedpersonen og gæsterne aldrig vil glemme!

Hvordan vil det foregå?

Man starter med at hyre en stripper, der foruden stripshow også tilbyder lapdance. På den måde bliver de to ting kombineret i en. Stripperen vil i løbet af showet sætte sig på skødet af aftenens hovedperson – altså fødselaren, bruden, brudgommen eller andet. Lapdancen vil derefter udføres på en både sexet og sjov måde. Stripperen kan nemlig udføre tricks og moves på skødet af hovedpersonen. Selvom det er sjovt, så er det stadig seriøst. Stripperen vil gøre alt for, at det bliver en uforglemmelig oplevelse!

Hvordan bestiller man en lapdance?

Når man booket en stripper, så kan man blot oplyse ved bookingen eller når man modtager stripperen, at man ønsker der skal indgå en lapdance i showet. Det vil stripperen selvfølgelig gerne imødekommet, så showet kan blive ekstra specielt.

Hvordan booker man en stripper?

Der findes mange steder man kan booke en stripper online. Det smarte er at søge på stripper + den placering hvor man er. Så vil man finde strippere i nærområdet, der enten kan bookes via mail, opkald eller bookingsystem. Det eneste du skal gøre, er at vælge den stripper du ønsker, skal komme. Der kommer det hele an på hvad hovedpersonens præference er; blondine, brunette, rødhåret, trænet, mere fyldig eller andet. Der er heldigvis altid flere strippere at vælge imellem, så man kan finde lige det hovedpersonen for dagen vil finde bedst.

Hvorfor er lapdance en god tilføjelse til stripshow?

Hvis man vælger at inkludere en lapdance i det stripshow man har bestilt, vil det være ekstra specielt for aftenens hovedperson. Et stripshow kan nemlig være til for alle at nyde, hvor en lapdance gør oplevelsen meget mere intim. Så vil hovedpersonen også føle, at det rent faktisk er dem der er i fokus, og showet ikke bare er bestilt for alle gæsternes skyld. At få en lapdance fra en professionel stripper, vil i hvert fald være et minde som hovedpersonen vil sidde tilbage med for evigt!

Hvad må man gøre under en lapdance?

Selvom det kan føles fristende at tage løs på stripperen, skal man bare lade vær. Medmindre stripperen selv tager ens hænder og fører dem steder hen, så skal man holde fingrene for sig selv. Man skal huske, at det er en professionel person der udfører et stykke arbejde, og ikke blot et stykke kød man kan tage på som det passer en. Derfor, så husk at selvom det er sjov og ballade, så skal man stadig opføre sig pænt!

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark