Sexlegetøj er ikke længere bare en vibrator med drejeknap

//

Der er sket utrolig meget inden for sexlegetøj og tilbehør. Det er ikke længere bare en vibrator med drejeknap.

Når det kommer til dit sexliv, er der i dag et hav af muligheder. Sexlegetøj er blevet utrolig avanceret og der er også kommet meget mere fokus på målrettet funktion og materialer det produceres af. 

I mange år var en vibrator noget der lignede en penis, som så havde en drejeknap i bunden du kunne tænde den med. Den tid er længe ovre. I dag er der kommet helt nye former, materialer og styringer til. Disse forbedringer er med til at gøre produkterne langt mere effektive, såvel som at de også er blevet smartere at styre og håndtere. Der er kommet en utrolig fokus på ergonomi og anatomisk tilpasning, der gør at de virker bedre. Der er kommet langt mere fokus på at det også skal være noget der kan tilføjes hos par. Dermed i længere kun er noget kvinder skal bruges. Anal sexlegetøj er f.eks. blevet en kategori der konstant vokser, fordi den både stimulerer hende og ham. 

Styringen har såvel som form og materialer bestemt også fået en opgradering. Det er ikke længere en drejekontakt, der langsomt øger hastigheden. Lige denne del har nok oplevet den største udvikling. Du har i dag forskellige programmer du kan zappe igennem. Der kan styres forskellige funktioner og det er længere kun vibrationer. Du får i nogle produkter rotation, støde funktion og suge effekt.

Tag det med ud af hjemmet!

En af bestsellerne er specielt det sexlegetøj der har fået trådløs styring. Her får specielt par mulighed for at prøve helt nye ting af, såvel som overtage styringen hos hinanden. Også når det kommer til det at tage det med ud af egne 4 vægge er det ekstra sjovt med en trådløs styring.

Så næste gang du skal købe, så kig forbi boutiqueerotic.dk,  hvor du finder alt det nye og spændende tilbehør til dit eller jeres sexliv. 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark