Sådan bruger du din væghylde

//

Væghylder findes i mange forskellige former og farver. En hylde til vægen kan være en praktisk løsning når du gerne vil have en fin plads til dine personlige effekter i hjemmet.

Sådan monterer du din nye væghylde

Start med at udvælge den perfekte plads til hylden, find det rette værktøj, er vægen af et hårdt materiale kræver det der bores et hul og derefter isættes et rawlplugs i hullet, som skruen kan spændes fast i, sørg altid for at måle den nøjagtige placering ud inden der bores, så du ikke ender ud med en gennemhullet væg, det er også vigtigt at hylden er vandret, dertil skal du bruge et vaterpas, hvor du skal sørge for at boblen ligger præcist mellem de to linjer.

Vaghylden fås med skjulte beslag

Skjulte beslag til væghylder giver en svævende effekt og super lækkert look, beslaget er fræset ind i bagsiden af hylden så den ikke ses når alt er monteret, det er derfor vigtigt når disse skal sætte op på vægen, at der findes den fineste pression frem i handymanden / kvinden, da det er yderst vigtigt at beslaget sidder nøjagtigt hvor hullerne er i hylden.

Vedligehold din væghylde med en rigtig olie

Væg hylder i træ spiller en vigtig rolle i hjemmet, det er derfor også vigtigt at der passes godt på dem, vedligehold altid dine genstande i træ men en rigtig olie, olie forlænger levetiden og forsegler overfladen, så den er godt og grundig modstandsdygtig overfor vand og andre væsker.

Pynt skaber personlighed

Hvorfor ikke pynte op når nu pladsen er til det, pynt med personlige genstande, og sørg for at få et pift fra naturen med, det kan være planter, kviste eller grene der kommes i en krukke, det står superskarpt til evt. billederne af familien eller blot ferieminderne, et personlig hjem skaber varme og ro i en ellers hektisk hverdag. Når væghylden skal vælges findes der er stort udvalg her https://planke-bord.dk/vare-tag/vaeghylder/ de findes i mange farve og med forskellige typer ophæng, så det passer til enhver moderne bolig.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark