Professionel gulvvaskemaskine til virksomheder og institutioner

//

Er du ansvarlig for rengøringen i en virksomhed eller enhver anden form for institution, kan det hurtigt blive overvældende, hvor omfattende et arbejde det egentlig kan være. 

Selv mindre arealer kan optage utallige fysisk hårde arbejdstimer, når jeres organisations gulve skal vaskes med gulvmoppe og spand. Derudover er I med gulvmoppen på ingen måde garanteret et tilfredsstillende rengøringsresultat, da vandet blot bliver mere og mere beskidt, jo længere tid I vasker. 

Renlighed og hygiejne er altafgørende for førstehåndsindtryk, og deraf hvordan jeres organisation fremstår overfor kunder og samarbejdspartnere samt jeres medarbejdere. Derfor bør i prioritere rengøring af store som små arealer utroligt højt, og til det findes der intet bedre redskab end en professionel gulvvaskemaskine.

Spar arbejdstimer med en gulvvaskemaskine

Gulvvaskemaskiner er maskiner, som vil gøre jer i stand til at rengøre jeres gulvarealer med en markant større effektivitet. Med en gulvvaskemaskine vil I ikke blot spare en masse lønnede arbejdstimer væk, men samtidig skåne de ansatte der udfører selve rengøringen.

Derudover vil I opleve et betydeligt bedre rengøringsresultat, da disse maskiner i modsætning til gulvmoppen, anvender rent vand under hele rengøringen. 

Endvidere er gulvvaskemaskiner i stand til at tørre gulvet mens det vaskes, og på den måde kan I anvende de vaskede gulvarealer både under og umiddelbart efter rengøringen. Det gør det muligt at gøre rent i åbningstiden, hvilket vil være en kæmpe fordel, hvis I skal vaske trafikerede gulvarealer som butikker, caféer eller gangarealer. 

Vil I være i stand til at udføre rengøringen uden at forstyrre hverken kunder eller medarbejdere, vil det anbefales at I går med en af de ekstremt støjsvage modeller.

Vælg gulvvaskemaskine ud fra det areal du har

Gulvvaskemaskiner er altså yderst effektive maskiner, men for at få mest ud af dem, skal I gøre op med her selv hvordan jeres rengøringsbehov ser ud, så I vælger den helt helt rigtige model for jeres organisation. 

Først og fremmest skal I tage udgangspunkt i hvor store arealer, det er i vil rengøre. Er der tale om mindre arealer med diverse forhindringer som fx. en café, butik eller lignende, vil en af de små kompakte modeller, være bedst egnet til jeres behov. De er yderst effektive maskiner, som er i stand til at komme ind mellem borde og stole, og vælger I en ledningsfri model, vil I I komplet frihed under jeres rengøringsopgaver. 

Er det derimod nogle mere omfattende åbne arealer som store lagre, sportshaller eller lignende I skal holde rene, bør I nærmere rette blikket mod de store step-on modeller (du træder op på maskinen) og ride-on maskiner (du sidder oven på maskinen). De er ekstremt effektive gulvvaskemaskiner, og er derfor i stand til at dække enormt omfattende arealer på kort tid.

Gulvets overfladen er afgørende for valg af børstehoved

En anden central faktor for hvilken gulvvaskemaskine der er bedst egnet til jeres behov, er hvilken type overflade, der skal rengøres. Er der tale om jævne gulve, skal I vælge en model med disk-vaskehoved. Skal I derimod rengøre mere ujævne overflader, bør I i stedet vælge en maskine med valse-vaskehoved, som er i stand til at nå ned gulvets forskellige ujævnheder.

 

Vælg en god producent fra starten og sørg for en leverandør der kender til gulvvaskemaskiner

Hvordan end jeres organisations rengøringsbehov ser ud, vil det uden tvivl være noget tyske Kärcher vil kunne hjælpe jer med. Kärcher er førende på markedet inden for gulvvaskemaskiner, og har et bredt udvalg lige fra de små kompakte modeller til de store step-on og ride-on maskiner.

Så erhverv en gulvvaskemaskine i dag, og gør rengøring af jeres virksomhed eller institutions gulvarealer uendeligt mange gange lettere og ikke mindst mere effektivt end nogensinde før!

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark