Ølbrygning – Kræver ikke så meget som du tror

//

Hvis jeg siger ølbrygning til dig, så har du sikkert en masse tanker om, at det kræver rigtig meget udstyr inden du kan brygge din egen øl. Intet kunne dog være mere forkert. Det er let at komme i gang med at brygge øl selv hjemme, og med nogle få råvarer, så kan du kaste dig ud i det. Duhar så altid muligheden for senere at anskaffe dig noget mere udstyr, men der er ingen grund til at anskaffe for meget ,for bare lige at prøv det af. På den måde finder du ud af, om ølbrygning er noget for dig.

Kræver der så ikke meget viden ?

Både ja og nej. Du kan download denne gratis bog ølbrygning, der finder du alt den viden du skal bruge, for at komme igang med at brygge. Hvis du alligevel skulle synes der virker lidt uoverskueligt, så kan jeg anbefale at tale med et par venner om det. Jeg vil love dig for, at hvis man sidder i et lille selskab, så er der altid en eller to der synes det lyder spændende. Prøv derfor at tal med dine venner omkring det. Inden du ser dig om, så er i 3 venner der er i gang.  Når man brygger øl, så er der noget ventetid mens øllet passer sig selv, om der kunne man jo forestille dig, at man kunne hygge med lidt morgenkaffe, og en røverhistorie eller to. Der er naturligvis også oplagt at smage på noget lækkert øl man måske har lavete tidligere. Inden i ser jer om, så har i brygger øl en hel dag, men ikke mindst har har i haft en god undskyldning for bare at være sammen, som i måske har været meget mere tidligere. Hvis i også har besluttet jer for at komme igang, så finder i alt udstyr til ølbrygning online. 

Hvis jeg skulle komme med en enkelt lille advarsel, så vil det være, at i ikke skal fortælle til alt for mange at i er startet med ølbrygning. Hvis det skulle ske, så skal de andre venner nok kommer når der skal smages. Det værste der dog kan ske med det er jo egentlig blot, at i så bliver nød til at brygge noget mere øl. Så kan i have endnu en hyggeligt dag. Det er måske ikke det værste der kan ske alligevel. 

Hvad venter i på ? – Nogle gange skal man bare kaste sig ud i det, så må i se hvor det ender.

 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark