Medaljoner – smykker med personlighed

//

En medaljon er et helt særligt smykke, i det at det ikke blot er et vedhæng i en kæde som man bruger til at skabe stil og udtryk med.

En medaljon er et smukt smykke der samtidig rummer noget meget personligt, f.eks. et særligt minde, en hilsen, en påskønnelse eller noget helt tredje.

Leder du efter den perfekte medaljon til dig selv eller til en gave, så læs med her.

Er du til visuel inspiration finder du et stort udvalg af medaljoner på siden https://rrj.dk/smykker/smykkekollektioner/medaljoner/

Alternativ til en ring

Når vi er i fast forhold, forlovet eller blevet gift er det mest traditionelle at gå med en ring. Det er dog ikke alle der ønsker dette, og i dag er det heller ikke tilladt at gå med ring på alle arbejdspladser og i alle erhverv. Her kan en medaljon være et rigtig fint alternativ.

Få f.eks. graveret datoen for jeres bryllup, jeres første møde, eller noget helt andet ind, og indsæt et billede der symboliserer noget for jer.

Den perfekte gave til den nybagte mor

At få et barn er noget af det største vi får lov at opleve her i livet. Efter fødslen går tiden hurtigere end aldrig før, og inden man har set sig om er det lille nor blevet voksen.

Det er værd at forevige et minde om noget så stort som en fødsel, en medaljon med indgraveret dato, sted og f.eks. barnets navn vil derfor være en vidunderlig gave til mor.

Er der plads til et billede kan dette skiftes ud løbende som barnet vokser.

Tæt på hjertet

I gamle dage symboliserede en medaljon en person som man havde tæt på hjertet, ganske bogstaveligt. Du har måske set en medaljon hos din farmor, hvori hun har et billede af din farfar. Det er i hvert fald typisk en af de første tanker der rammer os når vi hører ordet medaljon.

Har du en person der står dig nær og du ønsker  at bære nær dit hjerte, så find en smuk medaljon som du kan indsætte et billede i.

 

Til studenten

At blive student er også en ganske stor ting. I dag giver man ofte en rose til personen der lige er blevet student som en lille anerkendelse. Har du et mere nært forhold til studenten, er det f.eks. din søn eller datter, vil du helt sikkert gerne give noget mere unikt og specielt på den store dag.

Få indgraveret karaktergennemsnittet, eller datoen for sidste eksamen eller noget andet der kan symbolisere det overståede studie, og det flotte resultat.

Tag evt. et billede på dagen og få det tilpasset til medaljonen. Dette kan du så give senere.

 

Et varigt minde

Udover et billede kan en medaljon udsmykkes på rigtig mange måder, der kan laves en personlig gravering, og på den ene side kan der laves et unikt design, et personligt symbol, eller den kan pyntes med sten osv.

Derfor er medaljonen særligt velegnet som et smykke til minde om en helt særlig begivenhed eller en særlig person.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark