Med Smartwatches har du altid styr på dine børn.

//

Går du rundt som forælder og mangler den tryghed, som sikrer dig at når du lader dit barn gå ud ad døren, så ved du også at de ikke ender op et sted hvor du ikke let kan få dem tilbage fra. Med lokaliseringstjenesten i et Smartwatch fra Mysmartwatch, kan du altid komme i kontakt med dit barn, give dig selv en tryghed når de forlader hjemmet og give dem en forudsætning om at far eller mor aldrig er særligt langt væk.

Smartwatches – hvad kan de?

Hos https://mysmartwatch.dk er udvalget stort, af Gps ure / Smartwatches til børn, der let og effektivt kan opfylde de behov en bekymret forælder måtte have. Ikke nok med de er lavet med en GPS lokaliseringstjeneste, så har de også en masse opkalds muligheder, der gør det muligt for en forælder altid at komme i kontakt med sit barn og kende til deres omgivelser. De virker altså mere som en sikkerhedsforanstaltning og kommunikationsmulighed hos forældrene, end som et egentligt ur. 

Smartwatches eller telefonen: hvad er bedst til de yngre?

At give dit barn et smartwatch er en langt billigere affære, end at anskaffe dig en ny moderne mobiltelefon til dem, som vil have evnen til at gå på nettet, og efterfølgende også et sim-kort og mobilabonnement. Samtidigt er det også en del svære for uret at blive væk, fremfor mobilen at forsvinde ned bag sofaen eller for barnet, at tabe den ubemærket. Det smarte GPS-ur har funktioner der gør det muligt for forældre at ringe sine børn op, eller sende dem en besked direkte til uret. De smartere muligheder gør det endda muligt at foretage videoopkald, sådan at forældrene endda kan få et overblik af omgivelserne. Er du på udkig efter en metode til altid at kunne vide hvor dit barn befinder sig, så gå med et smartwatch. I længden både den billigere, og mere effektive måde. 

Vælg det rigtige ur!

Først går overvejelserne på hvorvidt man burde anskaffe sig et smartwatch, stedet for en mobiltelefon. Efterfølgende skal man til at overveje alle de fordele der er ved de forskellige urer, og hvilke af dem der er relevante for den enkelte. F.eks. hvorvidt du som forældre mener at det skal være vandtæt og med funktion undervands, hvilken lokaliseringsfunktion der skal udgøre GPS’en deri og om hvorvidt du har brug for blot at kunne kontakte dit barn, eller om videotjenesten ville være et plus for jer, som familie. Der skal tages højde for bl.a. familiens behov for skridttæller, søvnmåler og tekst funktion. Sæt jer ned og find ud af hvor stor betydning de forskellige funktioner ville få for jeres brug af uret, sådan at I køber et ur med det rette virke, til den rette pis. Husk også at måle barnets håndled før køb af smartwatch: det er yderst uheldigt både hvis du skulle komme til at købe uret for stort, men også i tilfælde af at det blev for småt. 

 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark