Lån penge til at betale gæld

//

Har du en masse gæld, som evt. er spredt ud over mange forskellige kreditorer, og vil du gerne få styr på din gæld, så du kan komme i gang med at betale af på den, er der en relativ fornuftig løsning på det.

 

Du kan eks. vælge at få dig et samlelån, som er nemt at få hos mange låneudbydere. Selvom det kan lyde modsigende at tage et lån for at betale gæld af, kan det faktisk hjælpe dig på den lange bane.

 

Få et billigt lån uden sikkerhed lige her.

Et samlelån kan give dig overblik

Hvis du har svært ved at finde ud af, hvor mange penge du skylder væk, og hvem du skylder pengene til, kan det være en rigtig fornuftig løsning at vælge et samlelån. For et samlelån samler alt din gæld et sted, så du kan glemme alt om dine gamle kreditorer.

 

Med et samlelån skal du bare betale en enkelt regning om måneden, da du skifter dine mange lån ud med et samlet lån. Så du kan gå fra at have eks. 20 kreditorer til bare en enkelt. Og det kan give meget mere overblik over din gæld.

Tænk dig om inden du ansøger

Det er dog altid en god idé at tænke dig godt om, inden du vælger at ansøge om et samlelån. For det kommer jo til at give dig et stort lån, som du stadig skal huske at betale af på hver måned.

 

Har du mistet overblikket over, hvem du skylder penge til, er det godt at starte ud med at få det overblik tilbage, inden du vælger at optage yderligere gæld. Du kan jo ikke betale din gæld ud, hvis du ikke ved, hvem du skylder penge, eller hvor meget du skylder. Så start gerne der.

Kan din gæld blive billigere?

Ja, du kan godt ende i en situation, hvor det bliver billigere for dig. Får du en lavere rente på dit samlelån, slipper du jo for de højere renter, som du har haft på dine gamle lån, da de nu bliver betalt ud. Og det kan i sidste ende spare dig for en del penge.

 

Derfor kan det være en rigtig god mulighed at overveje at få dig et samlelån, hvis det virker som den rette løsning for dig. Det er i hvert fald værd at læse op på, hvis du ikke kender til det.

 

Når du ikke har en gæld at tage dig af, har du mere tid til en hobby eller at skrive jobansøgninger på Jobnet.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark