Lån penge når du starter på studie

//

Skal du snart starte på studie, og vil du have nemt ved at få flere penge ind på din konto, når du har brug for det, kan det være en god idé at kende til muligheden for at tage dig et online lån.

 

For det er nemlig meget nemt at låne penge online som studerende, når du er over 18 år gammel. Og du kan ansøge om pengene allerede i dag. Brug for pengene med det samme, så ansøg online nu.

Du kan låne penge til alt

Og der er ingen grænser for, hvad du kan låne penge til. Det kan være til en avanceret lommeregner til matematik, til en ny mobil eller til en studie PC, så du har mulighed for at tage noter på en god computer.

 

Der er ingen, der stiller spørgsmål til dig, når du vælger at låne penge online. Med andre ord er der ingen, der blander sig i, hvad du vælger at bruge dine penge på. Det er helt op til dig selv, hvad du vil købe for dine penge, når du låner på nettet.

Du kan sagtens kombinere det med SU lån

Får du i forvejen SU lån, eller går du med tanker om at få dig et SU lån, skal du ikke være bange for, at du ikke kan tage kviklån eller forbrugslån ved siden af. Det er intet problem at låne penge hos en låneudbyder, samtidig med at du får dig et SU lån.

 

Så bare fordi du får suppleret din SU med et SU lån, skal du ikke være bange for, at du ikke stadig har mulighed for at låne online, hvis du en dag får brug for det. Det er meget nemt, og det tager kun et øjeblik at komme i gang med det.

Alternativer til at låne penge som studerende

Der er naturligvis også andre måder at få flere penge mellem hænderne, når du er studerende, hvis du ikke er interesseret i at låne pengene. Du kan blandt andet vælge at få dig et studiejob, hvor du kan tjene lidt ved siden af dit studie.

 

Du kan også udnytte muligheden og starte din egen virksomhed, når du studerer. Det er et rigtig godt tidspunkt at starte en ny virksomhed, og da du jo har din SU, kan du sagtens gå lidt tid uden at trække penge ud af virksomheden, da du jo har nok til at leve for.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark