Korsør har fået nye lopper…

//

Korsør har fået nye lopper…

Måske du allerede ved det og jeg er bare den der kommer med alle de gamle nyheder,
men der er åbnet nyt loppemarked i Korsør.
Det nye loppemarked deler bygning med Dansk Outlet ude på Motolavej.

Den nye loppe butik er en del af en Jysk loppemarked-kæde der hedder Guld & Rod.De har indtil videre kun haft butikker I Jylland, men her har kæden til gengæld også haft voldsom stort vokseværk.

For bare ca. 6år siden åbnede de deres første butik i Aalborg og siden er det gået rigtig stærkt.
De har nu butikker i Aalborg, Hjørring, Ringkøbing, Ribe, Brønderslev og Thisted.
Hertil kommer at deres søster-kæde Reshoppit har butikker I Vejle, Herning, Horsens og senest nu også i Odense.
Så er det en erfaren kæde der nu åbner deres første Loppe butik på Sjælland.
Konceptet er simpelt, de har to former for kunder. Dem som bare syntes det er spændende og sjovt at finde gamle ting og sager. Så findes der også kunder der er ”stand holdere” her kan man som kunde leje så kaldt ”stand” som rent praktisk består af en reol, som kunde bliver man tilbudt valget mellem en stor eller en lille ”stand”. Lidt overaskende betyder det bare om man vil have en eller to reoler. Herefter får man som stand lejer udleveret sine egne labels, med unikke stregkoder som identificerer at det er dine varer som er på standen. Her efter så gælder det bare om at man skal prismærke alle sine varer.

 

Man bestemmer selv prisen…

Man kan selv sætte sin pris på sine gamle ting.
Bestyreren I Guld og Rod gjorde opmærksom på at det er vigtigt ikke at prissætte sine varer for dyrt, da kunderne i butikken ikke kan prutte om prisen som man kender det fra et normalt loppemarked.

Reol-markedet konceptet foregår mere som en normal butik hvor man putter sine varer i indkøbskurven og går op til kassen og betaler.

De virker kort og godt som et spændende koncept, der rammer rigtig tidsånden med genbrug og bæredygtighed. Det bliver spændende at følge den videre udvikling for de nye loppe koncept her i Korsør.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark