Kender du Wabi Sabi Living?

//

Jeg har i meget af 2020 og også en stor del af 2021 været hjemsendt fra arbejde. Jeg arbejder normalt på en bar, og det har været begrænset, hvad var har måtte holde åbent, da vi primært fungerer som natklub, og derfor ligger sidst i køen. Hvilket jeg jo egentlig godt kan forstå, men alligevel er rigtig træt af det, fordi nu vil jeg gerne snart rigtig igang igen. Men mens jeg har været hjemme, er jeg blandt andet stødt på en webshop, som jeg gerne vil dele med jer. 

Det kom sig egentlig af, at jeg var på udkig efter en luftrenser, mere præcist fra Maison Berger. Det er en luftrensende lampe, som oprindeligt er produceret til franske hospitaler, men i dag bruges den også på arbejdspladser, dyrehospitaler, i frisørsaloner, værksteder og også i private hjem. Den skulle kunne fjerne mere end 68% af alle skadelige partikler, og op mod 94% viruspartikler. Og det synes jeg jo lød mega interessant, og derfor besluttede jeg for at undersøge det nærmere. Jeg fandt ud af, at https://wabisabi-living.dk/ har Danmarks største udvalg af netop produkter fra Maison Berger. Wabi Sabi Living er en webshop, som har hovedsæde i den gamle stationsbygning i Silkeborg. Wabi Sabi Living er startet af Sarah Louise Buus tilbage i 2015, hendes mor Jette Buus er med tiden også blevet en del af virksomheden. De har skabt en webshop med produkter, som er nøje udvalgt. Visionen er at have produkter, som har et unikt budskab, en god historie bag og samtidigt er produceret bæredytigt og miljøvenligt. 

Man kan derfor også mærke når man besøger deres webshop, at de varer de tilbyder er nøje udvalgt og at der er en tanke bag. 

Jeg brugte egentlig ret meget tid på at kigge rundt på deres shop og læse om de forskellige ting. Mit første besøg var lidt overvældende, fordi der var egentlig mange flere ting, som jeg kunne tænke mig end jeg havde forestillet mig. Og da jeg ikke helt havde råd til at gå shop amok, måtte jeg lige danne mig et overblik og udvælge nogle produkter til at starte med, og købe resten løbende. Nu var det jo Maison Berger luftrenser lampen, som jeg kom efter, og derfor startede jeg også med at købe den, hvilket jeg er super glad for. Nu skal jeg bare beslutte mig for, hvad jeg skal bestille næste gang.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark