Kæmpe webshop som har alt det, du lige står og mangler og mere til…!

//

Kender du et sted, hvor du kan finde alle de ting, som du ikke vidste du manglede?

Det gør jeg! Og det er hos Deal King, de har en kæmpe webshop med en masse varer til alverdens behov, og som blandt andet er designet til at gøre din hverdag lettere, og lige det er jeg kæmpe fan af. 

Historien bag Deal King er, at de blev grundlagt i 2020, med en passion om at give deres kunder produkter af højeste kvalitet, som opfylder deres behov og holder dem tilfredse. De prioriterer deres kunder rigtig højt, og derfor har de også kundeservice af høj kvalitet. Nogle af deres kerneværdier er pålidelighed, kundeservice og entydighed. 

Udvalget er så stort, at man ikke bare lige kan kigge det igennem på en aften. Mit første møde med Deal King var fordi, jeg søgte efter smarte køkkenredskaber, og i den forbindelse blev jeg ledt ind på deres hjemmeside, og hold da fast en udvalg og en helt ny verden, der åbnende sig af køkkenting. Jeg sad flere timer helt opslugt af alle deres produkter, og hvor mange smarte ting der fandtes. Efter jeg var færdig med at være begejstret over det, fandt jeg ud af, at deres udvalg var meget større end “bare” køkkenredskaber. De har følgende kategorier på deres hjemmeside: køkken, hus og have, sport og fritid, børn, elektronik og helse og skønhed. Så som du kan læse spænder deres udvalg virkelig bredt. Under hver kategori er der et hav af underkategorier med en masse spændende produkter. Vi har for nyligt lavet nyt badeværelse, og her fandt jeg faktisk også en masse fine ting hos Deal King. Deres udvalg spænder både over ting, som er super praktiske i hverdagen, og lidt mere sjove ting som eksempelvis selfie ring light. 

Efter jeg har vist mine børn deres side, har de også fundet et hav af ting, som de har tilføjet til deres ønskeliste. Jeg kan blive helt forpustet af at høre om ALLE de smarte ting, som de har fundet og ikke kan leve uden. Og sidst men ikke mindst så lever de op til deres mål om kundeservice af høj kvalitet og deres priser er også helt fair i forhold til produkterne.  

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark