Industrilakering for private og erhverv

//

Selvom industrilakering muligvis lyder som en specialløsning kun for hårde industrivirksomheder, er metoden benyttet hos både private og erhverv.

Private kender muligvis både til gør-det-selv løsningen såvel som den professionelle løsning, hvor man køber den færdige ydelse. Ofte er der behov for industrilakering, når man som privat søsætter et projekt i gør-det-selv kategorien. Det kunne f.eks. være, hvis der skal laves sårlige døre, låger eller hylder i hjemmet. Her opnås det bedste finish, når der males med professionel lakering, hvilket også er med til at gøre resultatet mere holdbart.

Der kan lakeres på komponenter som både træ, plastik og stål – så har man f.eks. en cykel, der er ved at blive piftet op, kan man også få denne industrilakeret, hvormed den både ser flot og fabriksmalet ud OG har en beskyttende lakering, som modvirker at der hurtigt kommer rust.

Er man som privat interesseret i sådan en type løsning, skal man typisk have fat i en specialiseret virksomhed som RH Sandblæsning. Virksomheder som denne har nemlig store sprøjtekabiner, hvor der er plads til at male komponenterne flot og dækkende.

Når man taler om industrilakering for erhvervsvirksomheder, er der naturligvis sjældent tale om de mindre gør-det-selv projekter. Der er derimod ofte tale om at beskytte elementer mod det miljø, de skal opholde sig i. Skal man f.eks. bruge stålkomponenter i et miljø, der hverken er opvarmet eller afskærmet for regn etc., er det en god idé at få lakeret eller metalliseret i en klasse, der er tilstrækkeligt beskyttende.

Særligt for virksomheder, der er underleverandører til byggefirmaer eller tilsvarende, er interesseret i dette. Det skyldes, at de leverer de komponenter, som skal kunne godkendes og være stærke nok i et byggeri. Da lovgivningen tildeler ansvar for leverandører og underleverandører, er det vigtigt, at der kan redegøres for korrekt behandling af stålet.                                                                                   

Af samme årsag er det også her væsentligt at kontakte specialister i industrilakering, så man er garanteret, at arbejdet udføres korrekt og ordentligt. Det kan nemlig blive en kostelig affære ikke at have styr på de faser, byggekomponenter har været igennem. Desuden er det rart at vide, man leverer et godt produkt, hvorfor det er ganske væsentligt at alliere sig med en kompetent partner. 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark